Два ноутбуки для соціальних закладів

17 Jan 2022

Cвятковий настрій прийшов у села Смолянка і Олишівка на Чернігівщині. Медичне обслуговування у селах – взагалі дуже болюча тема. Амбулаторії і фельдшерсько-акушерські пункти сьогодні мають гострі потреби у меблях, у медобладнанні. Це вже не кажучи про комп’ютерну техніку, хоча важко уявити нормальний сучасний процес діловодства без комп’ютера. Розуміючи цю необхідність Баришівська зернова компанія іде назустріч сільським громадам – і новий сучасний ноутбук Олишівській амбулаторії загальної практики сімейної медицини передав генеральний директор Баришівської зернової компанії Віктор Безсмертний.

Віктор Безсмертний, генеральний директор Баришівської зернової компанії

  • Для нас вже стала традиційною підтримка закладів охорони здоров’я у селах. В умовах надзвичайно важкої ситуації з захворюваністю на COVID-19 ми започаткували минулого року і продовжуємо програму забезпечення амбулаторій і ФАПів у селах сучасними імпортними кисневими концентраторами. Окремий напрямок – забезпечення засобами захисту, антисептиками тощо. І цей ноутбук, який сьогодні отримує Олишівська амбулаторія – ще одне підтвердження нашого щирого бажання підтримати сільські громади.

Ще один ноутбук цього дня отримав Смолянський старостат Олишівської об’єднаної територіальної громади. З цією пропозицією звернувся до благодійного фонду «Баришівська зернова компанія» наш працівник, депутат Олишівської селищної ради Сергій Гончар.

Сергій Гончар, депутат Олишівської селищної ради, Чернігівщина

  • Традиції соціальної співпраці у Баришівської зернової компанії з нашою громадою дуже широка, хоч почалась вона і відносно недавно. За кілька років нам вдалося реалізувати уже досить багато соціальних проектів.  З недавніх – масштабний ремонт класної кімнати у Олишівській школі і забезпечення учнів новими меблями, ноутбуки для амбулаторії села Орлівка і дитсадка у Олишівці. А скільки емоцій було на Дні БЗК, який організовували для наших друзів компанія! Ми вдячні за цю щиру співпрацю громадам і нашим вірним партнерам-орендодавцям.

Contact information

  • +38050 33 298 81
  • Shevchenkiv Shlyh str. 268
    Berezan
    Kyivs'ka oblast
    Ukraine

    Map »