Якісне і комфортне укриття – для всіх учнів школи

27 Вер 2023

До цієї гімназії одного із сіл Гребінківської територіальної громади на Полтавщині ходить 80 дітей. Вже довгий час потребами закладу постійно опікується Баришівська зернова компанія. Тож і у питанні упорядкування укриття для школярів підприємство не залишилось осторонь. При цьому ще на початку планування робіт і ініціатори проекту, і благодійники поставили перед собою мету – створити для дітей максимально комфортні умови не лише у побутовому, а й психологічному плані.

Ніна Теслімова, директорка гімназії, Гребінківська ТГ, Полтавщина

  • Ми розфарбували стіні у яскраві фарби – такий крок також сприяє розвантаженню дітей, допомагають повірити у щось хороше. Також, за допомогою Баришівської зернової компанії, ми забезпечили укриття туалетами, що просто необхідно за санітарними нормами. Окремо, також, з допомогою наших друзів, ми зняли покриття підлоги у всіх приміщеннях і зробили його по новій, відповідно до всіх норм і стандартів для шкільних укриттів. Одним словом, реалізовано величезний проект і ми вдячні нашим партнерам, Баришівській зерновій компанії, за постійну допомогу і підтримку.

Таким сухим, світлим, з яскравими стінами сховищем може похвалитись далеко не кожна навіть міська школа. Та як би добре не було у цих безпечних стінах, бажаємо нашим маленьким друзям, щоб вони якомога рідше спускались в укриття. А ми зробимо все від нас залежне, щоб зберегти життя і здоров’я наших дітей під час такого необхідного освітнього процесу в жорстких умовах війни.

Контактна інформація

  • +380503329881
  • Шевченків Шлях 268
    м. Березань
    Київська обл
    Україна
    07540

    Карта »