Щиро – з допомогою для людей

28 Тра 2019

Комунальне некомерційне підприємство Драбівської районної ради «Драбівська центральна районна лікарня» надає вторинну медичну допомогу населенню. Медичний заклад обслуговує близько 34 тис. місцевих мешканців. Це єдиний подібний заклад у всьому районі, що надає спеціалізовану медичну допомогу. У покращенні матеріально-технічної бази районній лікарні допомагає Баришівська зернова компанія.

  • З Баришівською зерновою компанією та її Благодійним фондом ми співпрацюємо більше 5 років. Розпочалась співпраця ще з покійним регіональним директором Анатолієм Волошіном, продовжується вона і до сьогодні.  У попередні роки Баришівська зернова компанія надавала матеріальну допомогу для ремонту автомобілів і для закупівлі медичного одяг для персоналу. Також за сприяння Благодійного фонду компанії придбали бак з сушкою для рентген-кабінету. Баришівська зернова компанія завжди йде нам на зустріч і допомагає лікарні. Це покращує матеріально-технічну базу закладу і поліпшує якість надання медичної допомоги,  –  говорить головний лікар Світлана Бойко.

До всього, Благодійний фонд «Баришівська зернова компанія» допомагає створювати комфортні умови у палатах для перебування пацієнтів.  Нещодавно у терапевтично-неврологічному відділенні лікарні у палаті для пільгових категорій населення замінили вікно.

  • У палаті раніше було велике дерев’яне вікно, рама давно розсохлася і зовсім не тримала тепло. Восени і взимку відчувалися протяги з усіх щілин. З новим енергозберігаючим вікном тут стало тепло і затишно. Палата повністю готова для комфортного перебування пацієнтів відділення, – зазначає Світлана Анатоліївна.

Допомога закладам охорони здоров’я залишається пріоритетним напрямком у діяльності Благодійного фонду «Баришівська зернова компанія».

Контактна інформація

  • +380503329881
  • Шевченків Шлях 268
    м. Березань
    Київська обл
    Україна
    07540

    Карта »