Четвертий квартал – Підсумок року.

20 Лют 2017

 
В Четвертому  кварталі 2016 року ми надали благодійну допомогу:

По напряму ОСВІТИ:

По Київській області ДНЗ (ясла-садочок) «Вишенька»  надана благодійна допомога у вигляді колби-нагрівача, для електричного котла, яка вкрай необхідна для нормального функціонування закладу.   НВК «ЗОШ I-IIIст. –ДНЗ (ясла-садок)» с. Сотниківка, надана благодійна допомога у вигляді будівельних матеріалів для переобладнання одного з шкільних приміщень для шкільної їдальні.   За зверненнями сільських голІв с. Семенівка та с. Яблуневе надана благодійна допомога у вигляді паливно-мастильних матеріалів, пального для шкільного автобуса, який здійснює перевезення дітей дошкільного віку з с. Семенівка та Леляки та Яблуневого в дитячий садок м. Березань.

По Полтавській області – ЗОШ I-IIIст. с. Ждани надана благодійна допомога у вигляді придбання кольорового принтера для шкільного закладу. На клопотання голів сільських рад Полтавської області надана благодійна допомога у вигляді картоплі для шкіл та садочків, адже на території Полтавської області стихійними явищами повністю знищений урожай овочів 2016 року.   Для ЗОШ с. Вишневе надана благодійна допомога у вигляді ігрових наборів для облаштування ігрового куточка для учнів початкової школи.  Галявському ДНЗ “Веселка” надана благодійна допомоги у вигляді генератора, який обслуговувує котельню дитячого садка в разі відключення електроенергії, та забезпечує безперебійний тепловий режим в приміщенні ДНЗ «Веселка»

По Чернігівській області – ЗОШ I-III ст. с. Білейки надана благодійна допомога у вигляді спортивного інвентарю для шкільної спортивної зали, який вкрай потрібний навчальному закладу для використання на уроках фізичного виховання, на перервах та проведення активного дозвілля учнів у позаурочний час. В с. Красне надана благодійна допомога у вигляді проекційного екрану на честь святкування 50- річчя Краснянської школи.

По Черкаській області – НВК с. Перервинці  надана благодійна допомога  у вигляді розвивальних таблиць для функціонування дошкільної групи навчального закладу.  НВК с. Свічківка надана благодійна допомога у вигляді телевізору для першачків, адже наочний матеріал більш засвоюється у дітей 6-7 років.  Для НВК с. Драбівці надана благодійна допомога у вигляді ремонту опалювальної системи, щоб школярі мали комфортні умови під час навчального процесу.

Слід зазначити що в напрямку КУЛЬТУРА  було надано благодійну допомогу:

По Київській області с. Яблуневе надана благодійна допомога у вигляді подарунків для односельчан, які зробили вклад у розвиток села та продуктів харчування для влаштування святкового столу до свята День села.

В м. Яготин надана благодійна допомога у вигляді облаштування санітарно-гігієнічних кімнат у приміщенні Яготинського районного будинку культури, адже там часто відбуваються різні свята і людям потрібні умови для перебування на культурних заходах району та міста заголом.

По Полтавській області с. Калайдинці надана благодійна допомога на святкування та організацію святкового столу до Дня села Клепачі. Центру культури та дозвілля смт. Чорнухи наданна благодійна допомога у вигляді шоколаду для сиріт дитячого будинку в м. Суми та проведення колективом «Веселі нотки» концерту діткам. смт. Чорнухи надана благодійна допомога на проведення вечору пам’яті видатного філософа і просвітителя Г.С. Сковороди, та вечір пам’яті колишньої завідуючої відділом культури, солістки Черкаського народного хору М.П. Повх. Громадській організації ВГО «Союз чорнобиль України» м. Лубни надана благодійна допомога для проведення районних заходів з нагоди Дня вшанування учасників ліквідації аварії на ЧАЕС. с. Ждани надана благодійна  допомога  до 30-ї річниці Чорнобильської катастрофи.

По Чернігівській області с. Смолянка надана благодійна допомога у вигляді закупівлі подарунків для сільських жителів, які будуть нагороджуватись за культурний внесок в розвиток села на святкуванні Дня села під назвою «Село моє, краплиночка на карті.»

По Черкаській області  смт. Драбів надана благодійна допомога у вигляді благодійного обіду для учасників семінару який відбудеться до Дня визволення Драбівського району від фашистських загарбників. В  с. Свічківка надана благодійна допомога у вигляді меморіальної дошки для односельчанина Чечота Василя Юхимовича, який зробив великий внесок в розвиток села.

По напрямку АДРЕСНА ДОПОМОГА 8 осіб отримали  благодійну допомогу на лікування.

Що стосується  напрямку МЕДИЦИНА допомогу отримали:

Березанська міська лікарня надана благодійна допомога у вигляді  металопластикового вікна для проведення ремонту хірургічного відділення.У Яготинську центральну лікарню надана  благодійна  допомога у вигляді придбання продуктів харчування для хворих. Надана  благодійна  допомога у вигляді запчастин автомобілю швидкої допомоги для Семенівської медичної амбулаторії щоб покращити обслуговування населення.

Фельдшерсько-акушерський пункт с. Нічогівка отримали танометр – апарат для  вимірювання артеріального тиску, а в с. Вовчик надана благодійна допомога для проведення поточного ремонту амбулаторії.

По напрямку БЛАГОУСТРІЙ надано благодійну допомогу:

По Чернігівській області с. Чемер надана благодійна допомога у вигляді матеріалів для проведення вуличного освітлення, с. Нічогівка надана благодійна допомога у вигляді щебеню для ямкового ремонту доріг,  щоб  покращити благоустрій села.

По Черкаській області церкві Петра і Павла в с. Жорнокльови надана благодійна допомога у вигляді будівельних матеріалів, для проведення ремонту у храмі.

По Київській області с. Корніївка надана благодійна допомога у вигляді двох електролічильників, що будуть замінені в адмінбудинку Корніївської сільської ради та в будинку де знаходиться тенісний клуб, та у  вигляді бензопили для проведення заходів з благоустрою села.

По Полтавській області с. Білоцерківці надана благодійна допомога у вигляді поточного ремонту автомобільних доріг територіальної громади. Благодійному фонду «Впевненість» с. Новооріхівка  надана благодійна допомога у вигляді послуг грейдера для поточного ремонту дороги, що з’єднує село Новооріхівку з дорогою Лубни-Миргород, та утримання її в належному стані. В с. Овсюки надана благодійна допомога на будівництво вуличного освітлення. Кооперативу «Вишенька» с. Вишневе надана благодійна допомога у вигляді закупівлі Блоку – модульного пункту для охолоджування молока.

По напрямку СПОРТ надано благодійну допомогу:

По Київській області Баришівській районній організації ВФСТ «Колос» АПК України на проведення районних змагань з футболу, тенісу,  греко-римської боротьби,  та на організацію поїздок на змагання.

По Полтавській області Пирятинській районній Федерації з футболу надана благодійна допомога у вигляді спортивного інвентарю, що дасть можливість гідно представляти команду ФК «Пирятин-ветерани» на Всеукраїнських іграх по футболу.

В цьому кварталі були проведені такі акції як «День людей похилого віку», «День людей з особливими можливостями», які розповсюджувались на Київську, Полтавську, Чернігівську та Черкаську області під час яких люди похилого віку та люди з обмеженими можливостями отримували продуктові набори.

Ну і звичайно була проведена щорічна акція «Новорічні подарунки» завдяки якій школяри та дошкільня Київської, Полтавської, Чернігівської та Черкаської областей отримали від нас новорічні подарунки.

 

 

 

 

Контактна інформація

  • +380503329881
  • Шевченків Шлях 268
    м. Березань
    Київська обл
    Україна
    07540

    Карта »