У сільських громадах тривають фінальні приготування до нового навчального року

28 Сер 2023

Вже багато років гімназія у селі Ковпита на Чернігівщині знаходиться під опікою Баришівської зернової компанії. Ремонти приміщень, матеріальне забезпечення класів – всі ці та багато інших питань вдалося вирішити спільними зусиллями. З найближчих проектів – ремонт покрівлі над господарчими приміщеннями закладу. І от до початку нового навчального року учні отримали ще один подарунок від благодійного фонду «Баришівська зернова компанія» – жалюзі для кількох класних кімнат.

Олена Пустовойт, директорка Ковпитської  гімназії, Михайло-Коцюбинська ТГ, Чернігівщина

  • У нас в гімназії створено класну кімнату «Простір необмежених можливостей». У ній дітки вразливих категорій, які зазнали особливого стресу від війни, можуть відпочити, гратись у розвивальні ігри, відчути наші опіку і комфорт. І упорядкувати це приміщення нам допомогли наші давні друзі – Баришівська зернова компанія Grain Alliance. Зокрема, вони подарували нам жалюзі для вікон, щоб можна було створити особливу атмосферу для наших дітей.

Безпека і комфорт для дітей – принципи, за якими Баришівська зернова продовжує вже понад вісім років реалізовувати власні благодійні проекти. В умовах широкомасштабної війни в Україні і критерії стають вже не бажаними, а життєвоважливими. Тож про необхідну роботу – забезпечення сільських закладів освіти укриттями – ми докладніше розкажемо у наших наступних відео.

Контактна інформація

  • +380503329881
  • Шевченків Шлях 268
    м. Березань
    Київська обл
    Україна
    07540

    Карта »