У Михайлівці на Черкащині відбувся турнір з міні-футболу на підтримку Захисників України

1 Лип 2022

На благодійний турнір 26 червня до Михайлівки Золотоніського району зібрались 8 команд і не лише з Черкащини. Так команда «Сула» прибула на змагання з села Чутівки на Полтавщині. Таким чином можна говорити про значне спортивне представництво і високу цікавість до турніру. «Найголовніша наша мета – благодійна допомога нашим захисникам»,  – зазначили перед початком організатори турніру.

Яна Дністрянська, директорка благодійного фонду «Баришівська зернова компанія»

  • Щира дяка всім, хто відгукнувся на нашу пропозицію провести цей турнір. Що і футболісти, і селяни приєднались до нашої ініціативи по збору коштів для наших захисників. Ви всі сьогодні робите все, що можете для підтримки наших збройних сил і бійців територіальної оборони. Ми, завдячуючи нашим захисникам, можемо проводити сьогоднішні змагання під мирним і світлим небом, на вільній рідній землі, з позитивним настроєм. І ми обов’язково переможемо.

Роман Шпак, директор регіону «Південний», Баришівської зернової компанії Grain Alliance

  • Я хочу вам сьогодні побажати чесної і вдалої гри. Глядачам – позитивних емоцій і переживань. Як би не було, а добро і світло переможуть. А значить перемога буде за нами. Слава Україні!

Хоч турнір і був благодійний і нагороди цього дня отримали всі команди, та на футбольному полі Михайлівки розгорілись принципові поєдинки. Експресивність і емоційність подекуди просто буяли на полі. Та все ж у всіх випадках перемагали спорт і дружба, які і поставили врешті крапки у змаганнях. У результаті першу сходинку турнірного п’єдесталу посіла команда «Сокіл» з села Свічківка. Зовсім небагато від неї відстали футболісти колективу «Юність» з Мойсівки. Прагнення перемоги і майстерність забезпечили третю позицію футболістами «Сули» з Чутівки.  Турнір допоміг зібрати майже 10 тисяч гривень благодійної допомоги для Захисників України.  Вітаємо усіх учасників і їхні зусилля. Давайте разом з Вами ще раз переживемо неповторні спортивні емоції.

Контактна інформація

  • +380503329881
  • Шевченків Шлях 268
    м. Березань
    Київська обл
    Україна
    07540

    Карта »