Третій квартал виконання різноманітних благодійних проектів

19 Гру 2016

        

 

  Третій квартал цього року ознаменувався запуском та  реалізацією Медичного проекту в Київській області,  який проходив у 6 селах Баришівського району. Мобільну медицину разом з медичними працівниками та Рентген автівкою наблизили до сільських мешканців та зробили доступнішими медичні послуги.

Ми не забули і про повсякденні прохання в напрямку медицини тому по можливості надавали допомогу всім бажаючим ФАПам і амбулаторіям. с. Семенівка придбали стартер для ремонту автомобіля швидкої, також для міської лікарні м. Яготин  надали благодійну допомогу у вигляді продуктів харчування для хворих. В Березанській міській лікарні підтримали ремонт хірургічного відділення, замінили  старе вікно на метало-пластикове. с. Чутівка, с. Вовчик, с. Кукшин та  с. Кантакузівка – ремонт приміщення.

По напряму освіти благодійна допомога надавалась:

с. Лехнівка – ремонт туалетних кімнат та ремонт приміщень школи, для ДНЗ (ясла-садок) «Вишенька» закупівля колби-нагрівача для електричного котла.  с. Семенівка, с. Снітин – пальне для шкільного автобусу (підвіз дітей в садочок) та с. Сотниківка – поточний ремонт шкільних приміщень. Заміни вікон відбулись в школах. с. Харківці, с. Левченкове, с. Овсюки та с. Оріхівка.  Для Дитячого соціально-реабілітаційного центру «Надія» м. Лубни  закупили нові матраци для дітей позбавлених батьківського піклування, безпритульним та сиротам, які перебувають в цьому центрі. Також надана благодійна допомога у вигляді ремонту приміщень ДНЗ «Золота рибка» с. Ісківці. На День знань першачки шкіл отримали в с. Чутівка – парти та дитячу стінку, с. Перервинці – подарунки у вигляді ноутбуку, миші та сумки, розвивальні таблиці для функціонування дошкільної групи навчального закладу. с. Чавельча – багатофункціональний принтер, а для с. Ждани у вигляді кольорового принтера, с. Овсюки надавалась благодійна допомога у вигляді спортивного інвентарю для змістовного проведення уроків, с. Піски – канцелярські набори, с. Бирлівка –  морозильна камера для шкільної їдальні,  с. Свічківка – ремонт класних приміщень,  ремонт шкільної їдальні,  ноутбук, мишка та сумка,  с. Красне – проекційний екран школі. В зв’язку з стихійним лихом на Північній Полтавщині в деяких селах був знищений урожай, тому деякі школи і садочки отримали благодійну допомогу у вигляді картоплі.

Слід зазначити що в напрямку культура  було надано благодійну допомогу для святкування Дня села (організовувались концерти, солодощі, та атракціони) в селах: Свічківка,  Драбівці,  Жорнокльови,  Михайлівка,  Бирлівка,  Кононівка,  Білейки, Орлівка, Чемер, Смолянка. Луговики, Шершнівка, Березівка, Хелепці, Лушники , Хитці, Вовчик, Харківці, Харсіки, Снітин, Луценки, Білоцерківці, Чорнухи, ЧутівкаВойниха, Тишки, Засулля, Калайдинці, Новооріхівка, Клепачі,  Корніївка, Сотниківка,  Яблуневе.

У смт. Баришівка підтримали Всесвітнього дня бібліотекаря, а саме організація екскурсії для працівників бібліотек.. У м. Березань Київської області, надана благодійна допомога у вигляді костюмів для дитячого аматорського зразкового ансамблю народного танцю «Березаночка» для участі у фестивалі «Зірки Албени» (Болгарія).У м. Лохвиця підтримали солодощами учасників заходу , який проводився на території Меморіального комплексу воїнам  Південно-Західного фронту урочища Шумейково, приуроченої 75-річчя початку Великої Вітчизняної Війни. Центру культури та дозвілля смт. Чорнухи надана благодійна допомога у вигляді шоколаду для сиріт дитячого будинку міста Суми та проведення колективом «Веселі нотки» концерту дітям.

А в с. Кукшин надана благодійна допомога у вигляді капітального ремонту Будинку Культури. Надана благодійна допомога «Центру новітніх ініціатив та комунікації» смт. Куликівка, у вигляді перевезення осіб по оглядовій екскурсії  по маршруту Чернігів-Батурин-Чернігів; Чернігів-Ніжин-Чернігів.

В спорті наша постійна підтримка надається Баришівській районній організації ВФСТ «Колос» АПК України на проведення районних змагань з футболу, тенісу, греко-римської боротьби,  та на організацію поїздок на змагання. Громадській організації «ДОВІРА-2016» надали благодійну допомогу у вигляді коврового покриття для занять художньою гімнастикою. Громадській організації «ФУТБОЛЬНА КОМАДА – ДРУЖБА» у вигляді  футбольної форми. с. Нічогівка – футбольна команда отримала спортивний інвентар.

Вуличне освітлення що може бути краще? с. Чемер розроблена проектна документація вуличного освітлення. У с. Стодоли надана благодійна допомога у вигляді ремонту сільської ради.

В селах  Білоцерківці, Чутівка,  Кононівка, Корніївка, Михайлівка проводився ямковий ремонт доріг. У с. Жорнокльови  була надана благодійна допомога у вигляді ремонту будинку послуг. Для с Драбівці надана благодійна допомога у вигляді дитячого ігрового майданчика. У с. Сотниківка отримали допомогу у вигляді паркану для адміністративних приміщень села. Надана благодійна допомога по поточному ремонту водозабірних свердловин, а саме огорожі в смт. Чорнухи.

Контактна інформація

  • +380503329881
  • Шевченків Шлях 268
    м. Березань
    Київська обл
    Україна
    07540

    Карта »