Тетяна Хомівна Круковес: «Вік не перешкода, щоб піклуватись про благополуччя людей»

1 Кві 2020

«Сільський парламентар», «вічний двигун», «наш спікер». Так говорять односельці про цю тендітну літню жінку зі Свічківки, що на Черкащині. У свої 78 років Тетяна Хомівна Круковес веде активне життя, цікавлячись усіма сторонами буття громади. Увесь трудовий шлях жінки проліг у сільському господарстві Драбівського району, аж поки з посади головного агронома-садівника місцевого агропідприємства вона не пішла на пенсію. Та на заслуженому відпочинку Тетяна Хомівна не полишає справи, якій присвятила своє життя – відстоюванню інтересів односельців.

Тетяна Круковес, мешканка села Свічківка, Черкащина

«А як же їх можу полишити, як я про них увесь вік дбала, про цих людей. І сусіди, і всі у селі знають – до мене телефон не стихає. «Хомівно, а як те зробити?» «Хомівно, а як це зробити?» От як я зараз ось ходила спілкуватись з керівництвом Баришівської зернової компанії. То як вийшла, у мене люди і питають: «Які там питання піднімались?» А я їм і кажу «Не свої шкурні питання якісь, а піднімала питання, які вам боліли і болять»

Тетяна Хомівна – частий гість у місцевому офісі Баришівської зернової компанії. Приходить, поділитись землеробським досвідом, поспілкуватись про насушні проблеми громади. Говорить – завжди приємно поспілкуватись з ввічливими фахівцями свої справи.

Тетяна Круковес, мешканка села Свічківка, Черкащина

«Дуже добра для нашого села компанія. Ще й у порівнянні з іншими, як багато розказують і скаржаться. Баришівська зернова компанія пунктуально і в повній мірі розраховується по договорам. Якщо треба якась натуральна продукція, зерно чи олія, то дають і цю продукцію, помагає місцевій школі і дистадку Одним словом – кращої для громади і не треба.»

Так і крокує вона далі – з ціпочоком, непоспіхом. І щодня Тетяна Хомівна Круковес власним прикладом доводить – вік не перешкода, щоб піклуватись про благополуччя людей. А досвід бажання допомогти завжди знайдуть потрібне застосування.

Контактна інформація

  • +380503329881
  • Шевченків Шлях 268
    м. Березань
    Київська обл
    Україна
    07540

    Карта »