Тепло і комфорт для маленьких мешканців Галявого

27 Гру 2019

Тепла зима – не для всіх погана. Надто це мова про маленьких вихованців дитячого садочка «Веселка» у Галявому Чорнухинського району. Робота кухні і частково опалення приміщень тут залежить від електроенергії. А з нею у невеличкому селі періодично бувають перебої. «Необхідно забезпечувати гаряче харчування для дітей, тепло у спальнях.  Виходом могло б стати придбання бензинового генератора, ми з цією проблемою звертались до багатьох організацій. Назустріч нам пішли, традиційно, у Баришівській зерновій компанії», – розповідають працівники дитсадка.

Тамара Лазоренко, вихователька ДНЗ «Веселка», Полтавщина:

«З Баришівською зерновою компанією у нас тривала співпраця. Підприємство постійно допомагає нам з ремонтами приміщень, іграшками для дітей. Нещодавно від компанії ми отримали генератор для побутових потреб. Додатково нам подарували килим для великої кімнати. Тепер маленьким ніжкам наших вихованців тепло за будь-якої погоди. І ми вже не залежимо від перебоїв з електронергією».

Працювати для розбудови громад – один з наріжних каменів роботи Баришівської зернової компанії і однойменного благодійного фонду. Реалізація соціальних програм на територіях, де працює підприємство, залишається важливим напрямком діяльності підприємства і в наступному році.

Контактна інформація

  • +380503329881
  • Шевченків Шлях 268
    м. Березань
    Київська обл
    Україна
    07540

    Карта »