Сучасний кисневий концентратор – для потреб Березанського центру первинної медичної допомоги

30 Лис 2020

Зроблено черговий крок допомоги громадам у боротьбі з COVID19. Новий імпортний кисневий концентратор від Баришівської зернової компанії днями передали до Центру первинної медичної допомоги Березанської міської ради, що на Київщині.  Це вже четвертий апарат, якими компанія забезпечує заклади охорони здоров’я територій, на яких працює підприємство.

Володимир Тимченко, Березанський міський голова

  • Разом з нашими давніми партнерами, Баришівською зерновою компанією, ми вирішили передати концентратор саме на центр надання первинної допомоги, куди в першу чергу звертаються мешканці громади. Апарат буде працювати на денному стаціонарі, пацієнти зможуть користуватись ним для підтримки здоров’я. І я щиро вдячний Баришівській зерновій компанії, її керівництву за цей надзвичайно важливий внесок у здоров’я і, я навіть сказав би, життя громади і її мешканців.

Кисневий концентратор OLV-10 імпортного виробництва концентрує кисневий потік одразу на два виходи. Тому ним рівноцінно і одночасно можуть користуватись два пацієнти. Мобільність і невеликі розміри концентратора дозволяють надавати послуги кисневої терапії і в стаціонарі, і з виїздом до пацієнта. Баришівська зернова компанія має у намірах забезпечити такими апаратами території, на яких підприємство веде свою діяльність.

Віктор Безсмертний, генеральний директор Баришівської зернової компанії

  • Тому для того, щоб людям могли надати якісну первинну допомогу ми і забезпечуємо амбулаторії кисневими концентраторами. Ці апарати не потребують ніякої додаткової комплектації, щоб їх обслуговувати не потрібно мати високу кваліфікацію, яка необхідна для апаратів ШВЛ. І ще дуже важливий нюанс – апаратами можна користуватись навіть у домашніх умовах, що дуже важливо за щоденного збільшення хворих на COVID19.

Контактна інформація

  • +380503329881
  • Шевченків Шлях 268
    м. Березань
    Київська обл
    Україна
    07540

    Карта »