Село Михайлівка весело відсвяткувало День народження

26 Чер 2019

Концерт, виставка митців у відновленому будинку культури і смачна каша – для дорослих. Атракціони і солодощі – для малечі. Вже 10-й рік поспіль Дні села у Михайлівці на Черкащині відзначають за безпосереднього сприяння Баришівської зернової компанії Grain Allaince. «Дякуємо за партнерство і добросусідство. Це надзвичайно важливо у тяжких реаліях сільського сьогодення», – зазначив у своєму вітальному слові Михайлівський сільський голова Андрій Донець.

  • Ми сьогодні зібрались у цьому чудовому, відремонтованому будинку культури з новими меблями для глядацької зали. Усі роботи і забезпечення провели коштом Баришівської зернової компанії. Допомога школі, дитсадку вже стали традицією. Автобус компанії підвозить дітей до освітніх закладів. Нещодавно за сприяння Благодійного фонду «Баришівська зернова компанія» був проведений ремонт центральної дороги у Михайлівці. І, сподіваємось, це тільки початок, – каже Андрій Донець.

Справжньою родзинкою святкування був виступ Черкаського академічного заслуженого українського народного хору – музичний дарунок також від Баришівської зернової компанії.

  • Концерт – дуже гарний. Прекрасні голоси, аж мурашки по спині бігають! Спасибі компанії, що нам постійно артистів привозить на свята. Ми бачили «Лісапетний батальон», і от тепер черкаський хор, – ділиться враженнями місцевий житель Володимир Добробог.

Для найменших же мешканців Михайлівки неподалік будинку культури встановили розважальні атракціони. Тут же усі бажаючі могли прикрасити себе аквагримом. Кожен цього дня знайшов собі розвагу до смаку.

Контактна інформація

  • +380503329881
  • Шевченків Шлях 268
    м. Березань
    Київська обл
    Україна
    07540

    Карта »