Раціональні інвестиції – інвестиції у майбутнє

22 Вер 2022

Черкаський регіон відвіку має глибокі землеробські традиції, і конкуренція між агропідприємствами тут завжди велика. І кожна добра справа, кожен благодійний проект, як і відмова від співпраці чи хитрування – на виду у громади. А в час війни і економічної кризи допомога бізнесу особливо цінна для селян, адже на розвиток соціальних галузей і в мирний час не вистачало коштів. Зайве говорити про тепер, коли усі зусилля держави, органів місцевого самоврядування і всіх українців зосередженні на подолання наслідків агресії, на те, щоб вигнати окупантів з української землі.

У селі Драбівці Баришівська зернова компанія господарює вже досить тривалий час. За цей період підприємство реалізувало у громаді кілька сотень благодійних проектів. І кошти сюди вкладені не малі – близька одного мільйона гривень лише за останні роки. Тут і допомога закладам охорони здоров’я, школі і дитсадку, підтримка культурних заходів – і ще чимало напрямків. Особлива мова про заклади освіті, яким налагодити роботу в умовах війни вкрай важко. До того ж дітки вже скучили за школою.

Галина Охріменко, директорка Драбівецького НВК, Золотоніський район, Черкащина

  • Ми вже довгий час співпрацюємо з Баришівською зерновою компанією, безпосередньо з її благодійним фондом. У різний період звертались і звертаємось до них у різних питаннях – від ремонтів до матеріального забезпечення навчального процесу. Тривалий період компанія фінансувала забезпечення навчальними матеріалами за новітнім освітнім проектом «Інтелект України». І навіть у найтяжчі часи пандемії та економічної кризи компанія не відмовила нам у допомозі – профінансували придбання іграшок та дидактичних матеріалів для місцевого дитсадочка і участь у харчуванні дітей у школі.

Дитячі посмішки, щастя у оченятах маленьких українців – те, за що варто боротись, що потрібно підтримувати, чому необхідно сприяти. Незважаючи на війну і збитки, які нам принесла війна, Баришівська зернова компанія продовжує реалізовувати благодійні проекти у селах. Добрими справами підтримуємо громади і наближаємо нашу спільну Перемогу.

Контактна інформація

  • +380503329881
  • Шевченків Шлях 268
    м. Березань
    Київська обл
    Україна
    07540

    Карта »