Патріотичне виховання – як запорука вдалої освітньої програми

26 Вер 2019

Виховання дітей у дусі любові до рідної землі, традицій свого народу – надзвичайного важливий на сьогодні напрям розвитку освіти. Такі заклади освіти потребують особливої підтримки, адже виховують майбутню опору української нації.  Військово-патріотичне виховання  та краєзнавство – наріжній камінь освітньої програми у Бирлівської ЗОШ І-ІІІ ступенів, що на Черкащині.

  • У цьому вже маємо вагомі напрацювання – музей бойової слави та етнографічну кімнату «Бабусина світлиця». Останню кімнату створили не так давно у 2013 році. Тоді спільними зусиллями батьків, вчителів та учнів зібрали багато речей побутового вжитку період кінця 19 століття – початку 20 століття і відкрили «Бабусину світлицю»,  – говорить директор школи Михайло Хараборін.

На сьогодні у школі навчається 114 учнів, тут  працює 20 вчителів – чималий заклад для невеликого села. Реалізовувати сучасні освітні програми тут вдається з допомогою доброчинної допомоги Баришівської зернової компанії Grain Alliance. Підприємство допомагає Бирлівській школі з перших днів своєї роботи у громаді.

  • Найперше, від благодійного фонду «Баришівська зернова компанія» ми отримали морозильну камеру для шкільної їдальні. Допомагають з матеріально-технічною базою для навчального процесу: подарували сучасні керамічні дошки для кабінетів інформатики, української мови та літератури, історії, для першого та другого класів, що навчаються за програмою Нової української школи. Сподіваємось на подальшу підтримку нашої школи на шляху її розвитку, – розповідає директор школи.

А подарунки до новорічних свят для бирлівських школярів  – стали ще однією доброю традицією, яку Баришівська зернова компанія Grain Alliance продовжує з перших днів своє роботи у громаді.

Контактна інформація

  • +380503329881
  • Шевченків Шлях 268
    м. Березань
    Київська обл
    Україна
    07540

    Карта »