Нові меблі – для оновленого будинку культури

5 Кві 2019

У центрі с. Михайлівка Драбівського району Черкаської області справжньою окрасою є Будинок культури. Тут вдалося зберегти не лише саме приміщення, а й активно розвивати культурне життя місцевих жителів. У минулому році у Будинку культури відремонтували великий глядацький зал. Ще раніше перекрили дах у закладі.

  • Допомогли нам у Баришівській зерновій компанії з цим проектом. А ще вони подарували нам 350 стільців для глядацької зали. Зрештою, за чим наш сільський голова не звертається – у компанії завжди допомагають селу, – розповідає директор Михайлівського будинку культури Володимир Рудченко.

Місцеві свята у оновленому будинку культури щоразу збирають повний зал відвідувачів. А ще будівля – осередок роботи різноманітних колективів народної творчості та самодіяльних гуртків.

  • Баришівська зернова компанія дуже допомагає нашому народному фольклорному колективу «Павлівщаночка». Подарували музичні інструменти для колективу. Постійно допомагають у організації поїздок артистів на обласні, всеукраїнські конкурси і фестивалі, –  говорить сільський голова Андрій Донець.

Контактна інформація

  • +380503329881
  • Шевченків Шлях 268
    м. Березань
    Київська обл
    Україна
    07540

    Карта »