Нова якість навчання – нова якість майбутнього

30 Тра 2019

Галасливі перерви, дзвінки дитячий сміх і тепле відчуття канікул. Останні дні навчального року у Чутівській ЗОШ І-ІІІ ступенів, що на Полтавщині.  Вже скоро для 82 учнів і 18 педагогів, які тут навчаються і працюють, буде відпочинок. У тому числі – і від більшості господарчих питань. Адже закладом з 2006 року опікується Баришівська зернова компанія.

  • Вже усталена традиція – до 1-го вересня компанія оновлює для першокласників шкільні меблі та парти. Також за сприяння Баришівської зернової компанії були придбані парти і шафи для учнів 2-го, 3-го, 4-го і 5- го класів. У минулому році за сприяння агропідприємства, замінили всі вхідні двері у школі. У 4 класі встановили нові енергозберігаючі вікна. Також  подарували оргтехніку – ноутбук, багатофункціональний друкарський пристрій, мультимедійний проектор, – розповідає директор закладу Юрій Сук.

Учні 3 класу Чутівської ЗОШ навчаються у оновленому приміщенні з перших шкільних днів. Для дітей коштом Баришівської зернової компанії у 2016 році, серед іншого, придбали стінку і парти зі  стільчиками.

  • Нашій школі з підприємств та організацій допомагає лише Баришівська зернова компанія. Бачать, як важко з бюджетними коштами для оновлення матеріально-технічної бази і для ремонтів приміщень. І добре, що у громаді працює таке підприємство, яке завжди підставить плече у вирішенні нагальних проблем, – вважає Юрій Сук.

 

Контактна інформація

  • +380503329881
  • Шевченків Шлях 268
    м. Березань
    Київська обл
    Україна
    07540

    Карта »