Баришівська зернова компанія – першокласникам

13 Лют 2019

Новий навчальний рік 2018-2019 рр. – особливий для освіти Україні і, зокрема, для опорного закладу Вороньківського навчально-виховного комплексу ім. О.Д Перелети у Чорнухинському районі Полтавської області. Тут 12 першокласників навчається за програмою Нової української школи (НУШ). Це і нові можливості для розвитку дітей, і нові вимоги до матеріально-технічної бази.

  • І тут великий внесок нашого благодійника Баришівської зернової компанії, яка багато років допомагає закладу в оновленні матеріально-технічної бази, ремонті приміщень тощо. Так, і до нового навчального року у підготовці першого класу Благодійний фонд «Баришівської зернової компанії» приклав величезні зусилля.  Наразі учні, і я як вчитель маємо все необхідне за вимогами НУШ, – зазначає вчитель 1-го класу Наталія Блоха.

Благодійний фонд «Баришівська зернова компанія» подарував першокласникам нову стінку з індивідуальними контейнерами для кожного учня, де діти зберігають свої речі. А також вручив мультимедійний комплекс (інтерактивну дошку і проектор). «На уроках дітям дуже подобається працювати на інтерактивній дошці за програмою «Розумники»», – говорить вчитель.

  • Кожен день першокласників за НУШ починається не з дзвінка, а з ранкового колу на килимку — вони діляться один з одним своїми враженнями та настроєм. На уроках діти вивчають абетку, цифри і водночас можуть гратися лего, проводять різні досліди, приміром: «Вода мандрівниця». У класі – багато нових іграшок, яскравих стендів, для дітей – окрема ігрова зона. Приємно навчати діток і працювати в таких гідних умовах, навіть і в сільській місцевості, – підкреслює Наталія Блоха.

Окремо, розповідають у школі, за сприяння ТОВ “Баришівська зернова компанія” встановили нові двері у приміщенні, де навчаються діти першого класу.

Контактна інформація

  • +380503329881
  • Шевченків Шлях 268
    м. Березань
    Київська обл
    Україна
    07540

    Карта »