Команда Баришівської зернової компанії взяла участь у Першому відкритому забігу у Березані

1 Лип 2019

5 кілометрів траси, 52 учасники – і здоровий настрій. 28 червня у Березані відбувся Перший відкритий легкоатлетичний забіг «Berezan Running», присвячений Дню Конституції України і Дню Молоді. Вперше з початку червня аномальна спека змінилася прохолодою. Тож умови для подолання п’яти кілометрової дистанції склались якнайкращі. У масовому забігу брали участь дорослі від 18 років. Долучилась до забігу і дружня команда Баришівської зернової компанії Grain Alliance.

  • Я з дитинства полюбила біг. Спочатку з братами бігала, тепер – з сином. Тепер без щоранкового бігу вже не можу – заряд прекрасний енергією і хорошим настроєм на цілий день. Дуже вдячна всім організаторам забігу за перевірку своїх сил. Побільше б таких заходів, як сьогоднішній. Сподіваюсь, що наступного разу до забігу приєднаються представники Баришівського та Переяслав-Хмельницького районів, – говорить учасниця команди, головний юрисконсульт із земельних питань Баришівської зернової компанії Grain Alliance Валентина Скибенко.

Хоч і відкритий, але завзятий і принциповий. Кілька секунд не вистачило агроному Київського регіону Баришівської зернової компанії Grain Alliance Андрію Ющенку, щоб увійти до трійку переможців забігу. «Та перемога не головне. Важливо – популяризувати здоров’я», – говорить спортсмен.

  • Біг – це життя, а рух – це здоров’я. Близько 30 років я бігаю, починав ще зі шкільної парти. Сьогоднішнім своїм результатом задоволений, хоч і не у трійці. Молодь, бач, вже бере вже бере гору, – радіє Андрій Ющенко.

Призи для переможців, воду для учасників та організаційну підтримку пробігу надала Баришівська зернова компанія Grain Alliance.

  • Дуже добре, що бізнес підтримує соціально-активне життя у Березані та в країні. Зараз в усьому світі проходять подібні заходи, і я рада, що наші міські і загальноукраїнські підприємства дійшли до рівня світових тенденцій. Дякуємо Баришівській зерновій компанії Grain Alliаnce за доброзичливе і відкрите ставлення до розвитку спорту у нашому місті,- говорить організатор заходу Світлана Акименко.

Перший легкоатлетичний забіг «Berezan Running» – захід благодійний. Усі зібрані внески спортсменів будуть використані на облагородження території озера Центрального міста Березань.

Контактна інформація

  • +380503329881
  • Шевченків Шлях 268
    м. Березань
    Київська обл
    Україна
    07540

    Карта »