Електропила школі чи спортивні змагання?

25 Тра 2016

Електропила школі чи спортивні змагання?

Справді допомагати треба і школі і місцевій футбольній команді.  Визначити що головніше дуже важко, адже соціальне забезпечення сільських територій дуже слабке.

За перший квартал цього року нам вдалось реалізувати безліч цікавих проектів.  По напряму освіти надали благодійну допомогу в Чернігівській області а саме школі  с. Кукшин у вигляді електропили вкрай необхідної для розпилювання дрів та забезпечення роботи шкільної котельні, щоб створити теплі умови навчання діток; школі с. Білейки у вигляді ноутбука та принтера, щоб працювати  на сучасному рівні та впроваджувати інноваційні технології на заняттях з дітками; садочку с. Чемер у вигляді облаштуванні вбиральні, щоб покращити умови  для молодших школярів. Також по Черкаській і Полтавській областях була надана благодійна допомога школі с. Драбівці у вигляді електричної плити та вентиляційного обладнання; школі с. Кононівка у вигляді монітору для комп’ютера учням першого класу; школі  с. Жорнокльови  у придбанні холодильника, щоб зберігати завжди свіжими продукти харчування; школі  с. Войниха у вигляді обладнання для проведення інтернету, тому що це потужне джерело інформації;  садочку «Лісова казка»   с. Піски у вигляді тканини для сцени та екрану для проектора, завдяки якому показуватимуть  різні інтелектуальні , цікаві, розвиваючі відео діткам; Вовчицькому ліцею імені В.Ф. Мицика у вигляді  світильників денного світла, щоб забезпечити нормальні умови навчання згідно санітарно-гігієнічних норм; школі  с. Калайдинці імені генерала-майора Ф. Д. Рубцова надана благодійна допомога на проведення творчої зустрічі учнів школи з мистецтвознавцями міст Києва та Полтави; школі с. Ісківці  надана благодійна допомога у вигляді сіток на ворота для міні-футболу.  По Київській області садочку «Вишенька»  с. Лехнівка  надана допомога у вигляді деталей для електрокотла, щоб діти перебували в теплих комфортних умовах.

Слід зазначити що в напрямку культура  було надано благодійну допомогу в таких селах та містах:  Чутівка  – у вигляді продуктів харчування для учасників звіту художньої самодіяльності;  с. Ісківці та с. Луценки і  с. Харківці – надана допомога по підготовці звіту художньої самодіяльності; смт Чорнухи пошиття костюмів жіночому вокальному квартету для участі в звітах художньої самодіяльності; м. Лохвиця – капітальний ремонт районного Будинку Культури, який постійно використовується та підвищує рівень обізнаності молоді про  українську культуру та звичаї;  с. Калайдинці у вигляді ноутбука для сільського Будинку культури та організація святкового концерту для жителів села за участю народних аматорів;  с. Михайлівка та  с. Войниха у вигляді подарунків в зв’язку з святкуванням 8 Березня та святкуванням 10-го ювілею з дня утворення драматичного гуртка;  с. Вороньки допомога по організації концерту Полтавської обласної філармонії; с. Харсіки допомога у вигляді заміни вікон в сільському Будинку культури;  с. Тишки проведення опалення в сільському Будинку культури; м. Березань допомога по виданню збірки «На хвилях Майдану» для сільських бібліотек;  с. Орлівка у вигляді музичної апаратури для сільського Будинку культури; с. Смолянка у вигляді ноутбука, мікрофона, мікшерного пульту для Сільського Будинку Культури;  с. Хрещате у вигляді будівельних матеріалів для ремонту адміністративної будівлі;  смт. Драбів надана допомога  в організації поїздки в м. Чорнобиль (зона відчуження).

По напрямку адресна допомога 13 осіб отримали  благодійну допомогу на лікування.

Що стосується  напрямку медицина допомогу отримали:  с. Свічківка, с. Михайлівка,  с. Семенівка,  с. Луценки,  с. Овсюки, с. Кукшин, с. Чемер  у вигляді облаштування вбиральні , ремонту, заміні вхідних замків сільських  Фельдшерсько-акушерських пунктів; шин для автомобіля «Центру первинної медико-санітарної допомоги», будівельних матеріалів для ремонту даху та оновлення  шпалер амбулаторій. А також по теперішній час реалізовується акція «Медичні послуги» по всіх амбулаторіях та Фельдшерсько-акушерських пунктах в межах яких всі отримують елементарні засоби медичного призначення.

По напрямку благоустрій надано благодійну допомогу с. Яблуневе у вигляді меблів (стільців)  для працівників та депутатського складу сільської ради, с. Сотниківка – організовано встановлення вуличного освітлення по вулицях  Шкільна та Свисівська, а по інших вулицях замінені лампочки.

По напрямку спорт надано благодійну допомогу Баришівській районній організації ВФСТ «Колос» АПК України на проведення районних змагань. Громадська організація «Оранжевий м’яч» м. Пирятин отримала допомогу  у вигляді форми для спортсменів.

По напрямку АТО надано благодійну допомогу військовому комісаріату смт. Чорнухи у вигляді оргтехніки для організації  продуктивного робочого процесу.

Фото0247 Фото0246 Фото0232 DSC_4998 DSC_4949 20160519_170642 20160512_124225 20160512_123624 20160512_105641 20160512_105149

IMG_5566 вело20160512_10341820160512_115404

Контактна інформація

  • +380503329881
  • Шевченків Шлях 268
    м. Березань
    Київська обл
    Україна
    07540

    Карта »