Другий квартал реалізовані проекти

29 Сер 2016

За другий квартал цього року ми надали допомогу по напряму освіти в селах Чемер та Смолянка провели ремонти дитячих навчальних закладів  «Дзвіночок» та «Веселка». Забезпечувались літні табори продуктами харчування для здорового та корисного вітамінного харчування учнів та дошкільнят. Також у літніх таборах з денним перебуванням організовувались екскурсії для всебічного розвитку дітей. Була надана благодійна допомога школам у вигляді дрібного ремонту. Дитячим навчальним закладам  проводилась заміна вікон та дверей. В селах Луговики та Калайдинці були придбані іграшки для малечі, а на випускний придбані канцелярські набори випускникам. Нами були придбані подарункові набори для діток, які досягли значних успіхів у навчанні та стали переможцями олімпіад та всеукраїнських конкурсів.  Для школи в  селі  Семенівка Київської області були придбані чотири комп’ютери для створення повноцінного комп’ютерного класу, а для школи в  селі Драбівці придбали електричну плиту та вентиляційне обладнання для шкільної  їдальні.

Охоплюючи  напрямок  культура  було надано благодійну допомогу у вигляді продуктів харчування та подарункових наборів на святкування Дня Перемоги 9 травня, ліквідаторів Чорнобильської аварії. Благодійна допомога у вигляді подарунків  та організації святкового концерту  на святкування Днів села – надавалась в  селах  Михайлівка та Свічківка, Сазонівка, Овсюки.  В селі Бирлівка не забули придбати подарунки для дитячого драматичного колективу Бирлівського сільського будинку культури, був придбаний музичний центр для сільського будинку культури в селі Нічогівка.

По напрямку адресна допомога  7 осіб отримали  благодійну допомогу на лікування. В cелі Сотниківка, Овсюки,  Садове та Левченки і селищах міського типу Баришівка та  Драбів, медичні Фельдшерсько – акушерські пункти та амбулаторії отримали допомогу у  вигляді канцелярських товарів,  ремонту  автомобіля,  пральної машини, двох велосипедів працівникам медичних закладів, дитячих вагів для немовлят, та ремонтів приміщень. По  теперішній  час реалізовується акція «Медичні послуги» по всіх амбулаторіях та Фельдшерсько-акушерських пунктах в межах яких всі отримують глюкометри та тест-смужки.

Не забули ми і про  благоустрій. Надано благодійну допомогу у вигляді ямкового ремонту доріг та ремонту водогону. Для села Яблуневе придбана мотокоса щоб узбіччя залишались чистими. По Чернігівській області надана благодійна допомога у вигляді шиферу для перекриття адміністративних будівель військової частини Десна за клопотанням сільських голів Смолянки, Орлівки, та Дроздівки. Отримали допомогу у виготовленні проектної документації по вуличному освітленню села Чемер та Нічогівка а от Свічківка освітлила майже все село завдяки нам. В селі Орлівка був проведений ремонт автобусної зупинки. У Жорнокльовах урочисто відкрили після капітального ремонту  будинок послуг, який призначається для всієї громади села.

По напрямку спорт надано благодійну допомогу Баришівській районній організації «Колос» на проведення районних змагань та преміювання чемпіонів з греко-римської боротьби.  Яготинській районній федерації з футболу та Громадській організації «Оранжевий м’яч» міста  Пирятин, селам  Ждани ,Чорнухи, Хрещате надана благодійна допомога у вигляді форми та спортивного інвентарю, а в селі Снітин облаштували спортивний майданчик. Ремонт стадіону та закупівлю спортивного спорядження отримало Селище міського типу Драбів.

По напрямку Антитерорестичної операції надано благодійну допомогу по відбудові військової частини у вигляді металочерепиці та металопластикових вікон в місті Золотоноша Черкаської області, а також надавалась благодійна допомога у вигляді персонального компютера для здійснення пропускних операцій у зоні АТО Донецькому прикордонному загону.

 

20160520_084417 20160616_150447 20160706_152552 20160713_114617 20160714_124043 20160719_192336 20160813_150024 34868108 DSC05690 qmeEYV8AGjw WP_20160521_13_40_34_P Харсіки 1

Контактна інформація

  • +380503329881
  • Шевченків Шлях 268
    м. Березань
    Київська обл
    Україна
    07540

    Карта »