До Дня захисту дітей допомогли влаштувати свято для дітей села Чемер на Чернігівщині

2 Чер 2023

Надзвичайно мало у війну світлих моментів життя у найменших українців. У наближенні Дня захисту дітей Баришівська зернова компанія спільно з місцевими громадами Кіптівської ОТГ на Чернігівщині попіклувались, щоб у наших маленьких друзів додалося позитивного настрою. Святкові заходи відбулись у селах об’єднаної громади з фантазією і творчим підходом. Так, у селі Чемер, дорослі разом з дітьми влаштували цілу програму. Серед іншого, маленькі актори розігрували сюжет казки «Ріпка» у цікавій сучасній інтерпретації. І, звичайно, традиційний фінал, який демонструє народну мудрість – об’єднавшись, можна подолати будь-які виклики чи перешкоди. Дитяча енергійність і оптимізм – те, що допомагає і нам, дорослим, пережити тяжкі часи. І ми не втомлюємось дякувати нашим маленьким друзям за ці безцінні подарунки, за їхні посмішки. І сюди ж солодкі гостинці для дітей від Баришівської зернової компанії.

Павло Тарасюк, староста Чемерського округу, Кіптівської ОТГ, Чернігівщина

  • Незважаючи на те, що в Україні йде війна, ми приклали всі зусилля, щоб зробити для дітей свято. Наші працівники культури склали цікаву невелику програму, з іграми і розвагами. Окрема подяка – нашим спонсорам і партнерам, які забезпечили для дітей солодкі подарунки. Я думаю, що всі діти, хто цього дня до нас завітав, залишись задоволеними.

Радісні і щасливі діти – це посмішки на обличчях батьків. Бажання далі триматись і працювати.

Світлана Носенко, мешканка села Чемер, Кіптівської ОТГ, Чернігівщина

  • Дуже важливо, щоб ці заходи були, особливо у цей нелегкий для всіх для нас час. Спілкування для дітей – надзвичайно важлива річ. І ми, батьки, радіємо, коли радіють наші діти. Тому дуже вдячна організаторам цього чудового заходу до Дня захисту дітей.

Контактна інформація

  • +380503329881
  • Шевченків Шлях 268
    м. Березань
    Київська обл
    Україна
    07540

    Карта »