Допомога школам – інвестиції в майбутнє населених пунктів

31 Жов 2018

Розвитку дитячого і підліткового спорту – важливий напрямок діяльності Благодійного Фонду Баришівської зернової компанії «Розвиток села». Так днями директор Фонду Яна Дністрянська завітала до ДЮСШ «Старт», що у місті Березань Київської області з подарунком – тенісним столом і спортивним інвентарем.

  • Спортивні дитячі школи мають розвиватись. Юні спортсмени варті робити перші кроки до олімпійських висот, тренуючись у комфортних умовах, забезпечені усім необхідним – переконана Яна Дністрянська.

У відділенні «Настільний теніс» Березанської дитячо-юнацької школи  займається 36 юних спортсменів. До цього часу вони тренувались на старих столах, які залишились ще з радянських часів. І от тепер діти з цікавістю оглянули обновку і залюбки позмагались у грі.

  • З Благодійним Фондом Баришівської зернової компанії «Розвиток села» ми співпрацюємо давно. Нам допомагають в організації поїздок, проведені святкових заходів і в забезпеченні інвентарем спортсменок відділення «Художня гімнастика». Також взимку компанія допомагає в розчищенні від снігу територію ДЮСШ.  Щиро дякую за підтримку спорту керівникам Баришівської зернової компанії. Нехай ваші добрі діла будуть нас надихати на нові перемоги! Майбутнє наших спортсменів в надійних руках! – дякує директор ДЮСШ Олексій Фесенко.

Також Баришівська зернова компанія і її Благодійний фонд  продовжують допомагати матеріально-технічним забезпеченням закладам освіти тих сіл, в яких підприємство проводить господарську діяльність. Так, для першого класу ЗОШ  І-ІІ ступенів у селі Жабки Лохвицького району Полтавської області придбали нові меблі.

  • Благодійний фонд Баришівської зернової компанії завжди допомагає нашій школі у проведенні ремонту приміщень, у харчуванні дітей під час літнього оздоровлення. Кожного року усі наші діти отримують новорічні подарунки. А ще нам дуже допомогли в облаштуванні першого класу за вимогами Нової української школи (НУШ), а саме: подарували стіл для вчителя, шафу-стелаж з індивідуальними відділеннями для кожного учня, дві шафи для методичної літератури і підручників та м’які пуфики для ігрової зони. Ми  дуже вдячні за співпрацю і за комфорт наших дітей, – зазначила директор школи Тетяна Максютенко.

А для Бирлівської ЗОШ І-ІІ ступенів, що у Драбівському районі Черкаської області, придбано дві нові дошки. А Левченківському навчально-виховному комплексу, що теж у Драбівському районі Черкаської області,  надали матеріали для ремонту приміщень і  допомогли налагодити приєднання до мережі Інтернет.

Кожен день першокласників за НУШ починається не зі дзвінка, а з ранкового колу на килимку — вони діляться один з одним своїми враженнями та настроєм. Тому першокласникам Свічківського навчально-виховного комплексу, що у Драбівському районі Черкаської області,  Благодійний фонд Баришівської зернової компанії подарував килим.

Контактна інформація

  • +380503329881
  • Шевченків Шлях 268
    м. Березань
    Київська обл
    Україна
    07540

    Карта »