Доброзичлива атмосфера для дітей – запорука розвитку

4 Вер 2023

У цю школу на Київщині на початок нового навчального року прийде чимало дітей. Це не лише школярі, а й зовсім маленькі мешканці села, адже у приміщенні загальноосвітнього закладу працює дитячий садочок. А це виховання потребує окремого матеріального забезпечення, яке допоможе вихователям розвивати дітей, створити для них комфортну і доброзичливу атмосферу. Зайве говорити, наскільки це важливо, надто, в умовах війни. Виникло вже традиційне запитання – де брати фінансування на  важливий проект?

Олена Шендрик, директорка загального закладу середньої освіти, Студениківська ТГ, Київщина

  • Ми розмежували велике приміщення, і тепер в ньому маємо спальню та ігровий куточок. Для нього потрібне було килимове покриття, меблі. При цьому ми хотіли придбати спеціальні комплекти, які були б не лише зручними, а й слугували б для розвитку дітей. Щоб ними можна було і гратись, і навчатись. І Баришівська зернова компанія – єдиний наш друг, який відгукнувся на наше прохання.

Придбати килими та меблі для дитячого садочка допоміг благодійний фонд «Баришівська зернова компанія».

Яна Дністрянська, директорка благодійного фонду «Баришівська зернова компанія»

  • Ми дуже раді, що наша допомога і вчасна, і потрібна. Адже це головний принцип нашої співпраці з громадами – у постійному діалозі сприяти розвитку сільських громад. І саме діти – це і є розвиток, це майбутнє. Ми вже 10 років працюємо з цим начальним закладом, і переконані у раціональності обраного напрямку інвестування.

Залишається лише побажати маленьким мешканцям громади мирного і спокійного навчального року. Зростайте щасливими і здоровими на радість батькам і всієї української землі.

Контактна інформація

  • +380503329881
  • Шевченків Шлях 268
    м. Березань
    Київська обл
    Україна
    07540

    Карта »