День села — у колі справжніх друзів

17 Жов 2018

Концертна програма відомих артистів, караоке і смачні наїдки – так святкували День села у Яблуневому Баришівського району Київської області. Разом з усіма святкували і мешканці Григорівки, Дубового і Хмельовика — сіл, що входять до Яблунівської сільської ради. Громада чимала і активно розвивається — тут виховують понад 300 діточок, і цього року народилоcь дев’ятеро малюків. Тож саме на відкритті дитсадка у селі закецентував увагу у своєму вітальному слові яблунівський сільський голова Микола Холявко. “І саме за реалізацію соціальних програм варто подякувати нашим друзям і партненрам”, – зазначив він.

  • Баришівська зернова компаній вчасно сплачує податки, дає немалі відсотки по сплаті за паї, при цьому вчасно. На свята Баришівська зернова компанія завжди допомагає в організації заходів. Ми дуже раді, що поряд зх нами працюють щирі друзі. Ми вдячні за співпрацю, – сказав сільський голова.

І цього року на святкування до Яблуневого представники Баришівської зернової компанії завітали з подарунком — мультимедійним проектором для сільського будинку культури.

  • У Баришівській зерновій компанії хочуть, щоб відчуття свята у жителів Яблуневого було якомога частіше. А з допомогою мультимедійного комплексу у будинку культури можна буде організувати покази кінофільмів і мультфільмів. А ще компанія дякує пайовикам за довіру. Ми працюємо, щоб люди були задоволенні. І в цей святковий день бажаємо усім миру, благополуччя, добра і достатку, – привітав яблунівців генеральний директор Баришівської зернової компанії Віктор Безсмертний.

По офіційній частині розпочався святковий концерт, у якому участь взяли численні відомі виконавці. Так, на запрошення Баришівської зернової компанії, учасники запального тріо “Куми” подарували селянам кілька музичних номерів. Не залишила нікого байдужим і прониклива пісня-подяка мамі полтавського вокаліста Романа Шаповала. Ці пісні артисти виконували вживу. Хорошого настрою додав народний артист, гуморист Анатолій Демчук.

Після концерту святкування продовжилося на галявині перед будинком культури  найменших для найменших учасників свята забезпечили атракціони — гірка, батут та басейн м’ячиків — з веселими аніматорами. А ще всі – і дорослі, і діти — безкоштовно пригощались смачною випічкою та натуральним хлібним квасом. Таким став ще один подарунок від Баришівської зернової компанії.

Контактна інформація

  • +380503329881
  • Шевченків Шлях 268
    м. Березань
    Київська обл
    Україна
    07540

    Карта »