День Пам’яті і Примирення.

11 Тра 2018

Пам’ятаємо героїв та дякуємо за життя!

У ці травневі дні ми відзначаємо День пам’яті та примирення і 73-у річницю Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні. Ця перемога дісталася нечувано дорогою ціною – ціною мільйонів життів наших співвітчизників. Ми щиро
вшановуємо своїх визволителів – фронтовиків, партизанів і підпільників, трудівників тилу, дітей війни — усіх тих, хто на своїх плечах виніс тягар воєнного лихоліття. І їхній подвиг гідно продовжують воїни нинішнього покоління, які захищають цілісність і незалежність нашої Батьківщини на сході України. Вже традиційно у ці дні привітав зі святом ветеранів і БФ «Розвиток села».

9-го травня ми відвідали села Ковпита, Олишівка, Смолянка, Орлівка на Чернігівщині, і взяли участь в урочистих тематичних заходах. Для ветеранів ці заходи святкові й трепетні водночас. Це можливість у теплій компанії товаришів пригадати минулі роки та вкотре з гордістю відзначити знаменний День Великої Перемоги. На жаль, час невблаганний і ветеранів із кожним роком залишається все менше. Яна Дністрянська щиросердно привітала ветеранів зі святом. В знак безмежної подяки за героїзм та звитяжний подвиг перед українським народом вручили їм продуктові набори до святкового столу. А для тих, хто не зміг в силу різних обставин прийти на свято особисто, – доставили подарунки до дому.

  • Ми низько вклоняємося Вам за звитягу, за перемогу, заради яких Ви віддали свою молодість, здоров`я, життя.  Ми у невідплатному боргу перед Вами. І вічна слава тим, хто віддав своє життя заради перемоги. Пам’ять про них житиме у віках! – відзначала Яна Дністрянська.

На заходах хвилиною мовчання вшанували пам’ять про усіх загиблих у Другій світовій війні та тих, хто віддав своє життя за Україну. Також поклали квіти до Братської могили у с. Ковпита Чернігівської області. Варто відзначити, що кожного року благодійний фонд «Розвиток села» виділяє кошти на дрібні ремонти та реконструкцію пам’ятників полеглих воїнів і допомагає в організації солдатських кулешів, аби ним поласували ветерани та гості заходів. Пам’ятаємо героїв та дякуємо за життя!.

 

 

 

 

Контактна інформація

  • +380503329881
  • Шевченків Шлях 268
    м. Березань
    Київська обл
    Україна
    07540

    Карта »