Відповідальний підхід до безпеки дітей

14 Вер 2023

У цьому великому селі у Оржицькій територіальній громаді особливий підхід до безпеки. Є тут і своя школа і свій дитсадок, тож дітей у громаді чимало. Тож питання з укриттями тут вирішували серйозно. У місцевій школі їх одразу два. Для старшокласників окремо, для найменших школярів – окремо. Багато сил і матеріальних ресурсів приклали тут для упорядкування відповідних приміщень.

Світлана Боговик, директорка гімназії, Оржицька ТГ, Полтавщина

  • Облаштовували ми приміщення, як могли. Допомогла нам, дякуємо дуже, Баришівська зернова компанія. Зокрема, вони нас забезпечили плиткою для підлоги. Тепер маємо сухе і стабільне покриття, по якому діти можуть ходити безпечно. Решту робіт ми змогли реалізувати спільно з батьками, поставили витяжку, взагалі відремонтували систему вентиляції. Тому дякую усім, хто брав участь у реалізації цього важливого проекту.

А от укриття для місцевого дитсадочка фахівці Баришівської зернової компанії ремонтували і упорядковували самостійно. Усі витрати на роботи взяв на себе благодійний фонд підприємства.

Микола Сарапин, керуючий відділення, Баришівська зернова компанія Grain Alliance

  • Облагородили приміщення серйозно. Зробили вентиляцію, побілили стіни. Окремо застелили підлогу плівкою для захисту від зайвої вологи. Одним словом, зробили все, що від нас залежить, щоб у дітей було комфортне укриття.

Значну безпекову проблему – укриття для дітей – громадам сьогодні вирішити досить важко. А наша допомога у цьому і багатьох інших важливих питаннях – важливий напрямок співпраці. Для безпеки людей у тяжкий воєнний час. Для безпеки наших дітей.

Контактна інформація

  • +380503329881
  • Шевченків Шлях 268
    м. Березань
    Київська обл
    Україна
    07540

    Карта »