Вуличне освітлення – подарунок до Дня народження

10 Лип 2019

Село Сазонівка, що Полтавщині має понад 300-річну історію. Породила ця земля багато яскравих особистостей, серед яких – відома співачка, народна артистка СРСР Діана Петриненко. Зберігаючи свої культурні традиції, святкування народин громада організовує з особливим колоритом. І традиційно вже фінансову допомогу на святкування Сазонівці надає друг та партнер – Баришівська зернова компанія Grаin Alliance.

  • З 2006 року Баришівська зернова компанія орендує землі у Сазонівці. За цей час по соціальним програмам виконуємо усі угоди. У минулому році на громаду виділили 215 тис. гривень. Допомагаємо в благоустрої, дитячому садочку, ФАПу. Ми дбаємо про покращення умов життя у селі, краще робимо для людей. У цей святковий день кожному жителю і їхнім родинам бажаємо міцного здоров’я, благополуччя і процвітання, – з вітальним словом звернувся директор регіону «Південь» Баришівської зернової компанії Grain Alliance Роман Шпак.

Також у подарунок до Дня народження від Благодійного фонду «Баришівська зернова компанія» громада отримала кошти на ремонт вуличного освітлення. А для вихованців дитячого садочка «Волошка» Баришівська зернова компанія подарувала 15 комплектів постільної

  • Не було в мікрорайоні Кандибівка вуличного освітлення. У сільраді пояснювали – не вистачало фінансування. А освітлення на вулиці – це наша безпека у нічний час. У нас ростуть діти, вечорами молодь гуляє, та й літнім людям необхідна видна дорога. Дуже вдячін, що у Баришівській зерновій компанії  відгукнулись на наші прохання про допомогу, – говорить мешканець села Сазонівка Іван Тимошенко.

  • А нам Баришівська зернова компанія з перших днів свого господарювання допомагає. З ремонтом приміщень – так кожен рік підставляють плече. Подарували нову плиту для кухні. Дуже важливо, що є такі господарі у селі. Важко було б без них жити, –  ділиться завідувачка ДНЗ «Волошка» Надія Богдан.

Святковий концерт, дитячі атракціони, морозиво, солодка вата і смачний козацький куліш – традиційні вже елементи святкування від Баришівської зернової компанії Grain Alliance. Завершила ж святкування надвечір дискотека для усіх охочих.

Контактна інформація

  • +380503329881
  • Шевченків Шлях 268
    м. Березань
    Київська обл
    Україна
    07540

    Карта »