Весело відсвяткували День села Сотниківки

29 Сер 2019

Виставка виробів місцевих митців, свято врожаю, концерт та щирі посмішки.  Хоч і буднього дня 28 серпня, але багато людей зібралось біля будинку культури у селі Сотниківка Яготинського району, щоб відзначити народини громади. Приєднались до святкувань і добрі друзі громади – Баришівська зернова компанія Grain Alliance.

  •  У Сотниківці ми працюємо з 2001 року. За цей час допомогли громаді у багатьох питаннях: перекрили дах у будинку культури, оновили ФАП,  замінили вікна і водогінну систему у школі. І йдемо далі у питанні співпраці з громадою Сотниківки. Постійна підтримка сіл, де працює підприємство, – це головний принцип політики компанії. Тож у цей святковий день бажаємо  кожному міцного здоров’я, добробуту, благополуччя, мирного неба і злагоди, – побажав громаді генеральний директор ТОВ «Баришівська зернова компанія» Віктор Безсмертний.

До хорошого настрою – подарунки від Баришівської зернової компанії. Сотниківське НВК отримало кошти на ремонтні роботи у закладі. Розважав цього дня селян чоловічий вокальний квартет «Гетьман».

  • Кожний рік маємо багато завдань в громаді,  більшість з них покладаємо на Баришівську зернову компанію. І дуже добре, що у громаді є такий добрий сусід. У культурі, освіті, медицині, благоустрої, у проведенні святкувань маємо щорічну підтримку від агропідприємства. Сподіваємося і надалі на плідну співпрацю, – сказав сільський голова Сотниківки Ігор Грудзевич.

Про дозвілля дітей на святі теж подбали. Різноманітні атракціони, яскраві повітряні кульки, солодощі – кожен міг знайти собі розвагу. І для всіх охочих – традиційний український куліш.

Контактна інформація

  • +380503329881
  • Шевченків Шлях 268
    м. Березань
    Київська обл
    Україна
    07540

    Карта »