Веселе свято – для мешканців села Чутівка

18 Жов 2021

Ні дощ, ні істотне похолодання не завадило святковому настроєві цього дня. Чудові фотозони, повітряні кульки, подарунки друзям – і концерт  народних артистів України, учасників квартету «Гетьман». Саме так у Чутівці відсвяткували День села. Традиційно вже головним спонсором святкування став найбільший друг громади – Баришівська зернова компанія.

Олена Сидоренко, голова Оржицької селищної ради, Полтавщина

  • Сьогодні процвітання села залежить не лише від роботи органів місцевого самоврядування, а й від соціально відповідального бізнесу. І діяльність Баришівської зернової компанії у цьому напрямку в нашій громаді можна вважати яскравим прикладом співпраці у форматі «влада-бізнес». Ми реалізували у Оржицькій громаді разом з підприємством не один соціальний проект. І сподіваємось на подальшу плідну співпрацю.

Усі бажаючі на святі мали нагоду насолодитися смачною юшкою і пловом. Для малечі ж  коштом Баришівської зернової компанії працювали розважальні атракціони. Також цього дня подарунки від компанії отримали виробничі колективи підприємств і соціальних закладів громади.

Роман Шпак, директор регіону «Південний» Баришівської зернової компанії

  • Ми продовжуємо співпрацю з чутівською громадою, маємо довготривалі плани до цієї співпраці. Підтримка соціальних закладів – дитячих садків, шкіл, амбулаторій, ФАПів – залишається одним з базових пріоритетів нашої роботи. А сьогоднішнє свято для селян підтвердження, що ми не стоїмо осторонь від напрямку культурного розвитку у селах. Сподіваємось на подальшу плідну співпрацю.

І вже традиційний подарунок усім любителям української народної пісні – концерт квартету «Гетьман».

Контактна інформація

  • +380503329881
  • Шевченків Шлях 268
    м. Березань
    Київська обл
    Україна
    07540

    Карта »