Борщ, розваги для дітей та святковий концерт: гучно відсвяткували День села у Чутівці

23 Вер 2019

Опівдні 21 вересня центр села Чутівка Оржицького району на Полтавщині убраний по-святковому. Тут святкові локації і весела музика, дитячий сміх і повітряні кульки. Громада гучно святкувала народини в кращих українських традиціях. І традиційно фінансову підтримку на святкування дає давній друг і партнер – Баришівська зернова компанія Grain Alliance.

  • У Чутівці Баришівська зернова компанія працює вже давно – більше 10 років. У селі знаходиться молочно-товарна ферма компанії. 40 робочих місць надаємо для жителів села. Також підприємство постійно допомагає школі, дитячому садочку, ФАПу, а ще підтримує місцеву футбольну команду. Маємо налагоджену тісну співпрацю з громадою. Ми дбаємо про покращення умов життя у селі. І в цей святковий день кожному жителю та їхнім родинам бажаємо міцного здоров’я, благополуччя і процвітання, – з вітальним словом звернувся заступник директора регіону Баришівської зернової компанії Руслан Дегтярьов.

  • Сьогоднішнє свято – яскравий приклад дружби громади і Баришівської зернової компанії та її благодійного фонду. Підприємство допомагає в організації подібних заходів для людей. І сьогодні наші діти безкоштовно розважалися на атракціонах і смакували солодощами, а колективи соціальної сфери села та почесні жителі отримали подарунки. Дуже задоволені і щиро вдячні за підтримку села та громади, – говорить виконувачка обов’язків чутівського сільського голови Таїсія Маслак.

Цього дня незабутні враження дарували учасники художньої самодіяльності. Особливо розчулили виступи найменших вихованців дитячого садочка. Власне, якраз дітям свято сподобалось найбільше. Для них діяла безкоштовна розважальна програма з аніматорами. Малеча активно гралась на атракціонах. Усі бажаючі смакували українським борщем з пампушками. А вечірня дискотека завершила святкові дійства.

Контактна інформація

  • +380503329881
  • Шевченків Шлях 268
    м. Березань
    Київська обл
    Україна
    07540

    Карта »