Березанська громада святкує 403-ій день народження

1 Жов 2019

Безліч розважальних атракціонів, козацька каша і виступи улюблених естрадних артистів. 28 вересня на території спортивного комплексу «Дружба» у місті Березань на Київщині масштабно відзначили День міста. Вже з 12 години біля озера «Центрального» людно і гамірно – тут запрацювало велике містечко дитячих розважальних атракціонів. Концертна ж програма для усіх мешканців і гостей міста розпочалася о 14:00 нагородженням переможців конкурсу «Березань – це ти!»  Відзнаки місцевої ради отримали визначні діячі культури і мистецтв, найкращі працівники місцевих підприємств і організацій, довгожителі і благодійники громади.

Мешканців і гостей міста цього дня вітали народні артисти України, учасники колективу «Гетьман». Їхній виступ до свята забезпечили у Баришівській зерновій компанії Grain Alliance.

  • Щиро вітаємо усіх містян зі свято. Цього теплого дня разом з Баришівською зерновою компанією ми даруємо усім вам хороший, святковий настрій і позитивні емоції. Нехай родить хліб, у громаді не переведеться здоров’я і злагода, достаток і благополуччя. І щоб над нами завжди було мирне небо. Зі святом, дорогі друзі! – вітали березанську громаду народні артисти України.

Також для усіх маленьких мешканців Березані святкового настрою додавали яскраві повітряні кульки і веселі аніматори. А надвечір усі охочі могли скуштувати запашного козацького кулішу.

Контактна інформація

  • +380503329881
  • Шевченків Шлях 268
    м. Березань
    Київська обл
    Україна
    07540

    Карта »