Баришівська зернова компанія продовжує забезпечувати сільські заклади охорони здоров’я необхідними засобами для боротьби з COVID-19

28 Вер 2020

Кількість інфікованих COVID-19 в Україні неухильно зростає. За даними Центру громадського здоров’я на ранок 25 вересня лабораторно підтверджено 191 671 випадків інфікування, з них – 3 565 випадків виявили за минулу добу. При цьому ситуація змінюється не на краще. «У нас зростає число госпіталізованих. Сьогодні – 742, це дуже багато», – повідомив під час ранкового брифінгу Міністр охорони здоров’я Максим Степанов.

Максим Степанов, Міністр охорони здоров’я України

  • У своїй роботі ми спілкуємось з лікарями, які надають безпосередню допомогу при COVID-19. Збільшилася кількість хворих з тяжким перебігом захворювання. У цих умовах надзвичайно важливо сьогодні сконцентруватися і дотримуватись правил нової реальності у питаннях використання масок, антисептиків дотримання соціальної дистанції. Особливо звертаюсь до людей, які віднесені до «груп ризику» – літні люди і люди, які мають хронічні захворювання. Зверніть увагу на наші рекомендації по убезпеченню від COVID-19.

Тим часом Баришівська зернова компанія не полишає напрямок допомоги у боротьбі з COVID-19 у сільській місцевості. 25 вересня директор благодійного фонду «Баришівська зернова компанія» Яна Дністрянська відвідала ФАПи і амбулаторії Баришівського району і передала для потреб закладів велику партію засобів захисту. Акцію реалізували у співпраці з благодійною організацією «Фонд громади Березані».

Яна Дністрянська, директор благодійного фонду «Баришівська зернова компанія»

  • Ми продовжуємо дбати про безпеку селян. Програму допомоги у боротьбі COVID-19 ми започаткували на початку року, у перші дні загострення ситуації. Паралельно ми продовжуємо програму забезпечення ФАПів та амбулаторій глюкометрами і тест-смужками до них. Цукровий діабет – одне із захворювань, яке ускладнює перебіг COVID-19. І у боротьбі з цим небезпечним захворюванням плече нам підставляє наш добрий друг, компанія ROSH. Тож ми не полишаємо допомогу сільським громадам у це нелегкий час. Разом вистоїмо і все переможемо.

Іван Сергійович Гісар працює у амбулаторії ЗПСМ у селі Лехнівка. Розповідає – співпраця з Баришівською зерновою компанією викликає лише позитив.

Іван Гисар, лікар загальної практики сімейної медицини, Лехнівська АЗПСМ, Київщина

  • Уже більше десяти років ми дружимо з компанією, ще до того, як тут нову амбулаторію побудували. Компанія мені вже тоді допомагала, зокрема, із запчастинами і пальним для службового транспорту, забезпечували придбання ліків для селян. Тому дуже радий нашому новому етапові співпраці уже в новій амбулаторії.

Раніше Баришівська зернова компанія провела кілька акцій допомоги селянам у боротьбі з COVID-19. Зокрема, компанія забезпечила кошти для придбання апаратів ШВЛ для Драбівської районної лікарні на Черкащині і Березанської міської лікарні на Київщині.

Контактна інформація

  • +380503329881
  • Шевченків Шлях 268
    м. Березань
    Київська обл
    Україна
    07540

    Карта »