Ще два кисневих концентратори отримали сільські амбулаторії від Баришівської зернової компанії

27 Лис 2020

Допомога, яка завжди приходить вчасно. Баришівська зернова компанія продовжує реалізовувати ініціативу з допомоги сільським медичним закладам у боротьбі з пандемією COVID-19. Цього разу концентратори кисню отримали амбулаторії сіл Лехнівка і Садове на Київщині. Новопридбання презентували громадам генеральний директор Баришівської зернової компанії Віктор Безсмертний, і депутати березанської громади Сергій Саєнко і Андрій Огороднік.

Віктор Безсмертний, генеральний директор Баришівської зернової компанії

  • Ми вже допомогли з придбанням апарату ШВЛ для березанської громади. Це наступний крок нашої допомоги селу. Вигідна перевага концентраторів це те, що вони не потребують додаткового обладнання і можуть обслуговувати одразу двох пацієнтів. Ще важливий момент – мобільність. Цим апаратом легко можна надавати допомогу і в самому медичному закладі, і на дому у пацієнта. Думаю, в умовах щоденного збільшення кількості хворих на COVID, поширення хвороби ці характеристики надзвичайно вигідні для кожного лікаря.

Сергій Саєнко, депутат Березанської міської ради, Київщина

  • У компанії ретельно вивчали методи вирішення проблем пацієнтів амбулаторій, ми постійно тримає руку на пульсі потреб сільських закладів охорони здоров’я. Нові концентратори – це, перш за все, якісні апарати. Працюючи від простої електромережі, апарати розраховані на подачу 10 літрів, при цьому концентрація кисню у його роботі становить 93%. Баришівська зернова компанія завжди була і залишається вірним партнером сільських громад.

Амбулаторії Садового і Лехнівки – заклади, які обслуговують велику кількість мешканців саме сільських територій. «Ініціатива Баришівської зернової компанії відкриває нову якість надання послуг на рівні первинних закладів медичної допомоги», – говорить головний лікар КНП «Центр первинної медико-санітарної допомоги Березанської міської ради» Алла Куява.

Алла Куява, лікар КНП «ЦПМСД Березанської міської ради»

  • Ми вже навчились навіть на рівні первинної медицини надавати якісну допомогу хворим на COVID. Але такої допомоги, такої підтримки ми навіть не очікували. Ця ініціатива дуже хороша. Адже якщо хворий хоч амбулаторно, хоч в домашніх умовах отримає кисень 3-4 дні, то це може стати великою підтримкою для позитивної динаміки у одужанні.

Усі кисневі концентратори передадуть закладам охорони здоров’я територій, де працює підприємство.

Контактна інформація

  • +380503329881
  • Шевченків Шлях 268
    м. Березань
    Київська обл
    Україна
    07540

    Карта »