Футбольний фестиваль у День захисту дітей

2 Чер 2022

Це був саме фестиваль, а не турнір чи змагання. І назва для спортивної події не випадкова. Адже під час неї усі учасники отримали призи та відзнаки. Таким чином організатори фестивалю, благодійний фонд «Баришівська зернова компанія» та благодійна організація «Фонд громади Березані» реалізували головну ідею – відзначити Міжнародний день захисту дітей в атмосфері дружби, а не суперництва.

Яна Дністрянська, директорка благодійного фонду «Баришівська зернова компанія»

  • Ми, як представники соціально відповідального бізнесу, долучились до цієї чудової акції і як організатори, і як головні спонсори. Сьогодні у країні ситуація дуже непроста, але життя триває, і ми хочемо, щоб воно було з новим натхненням, силою і підтримкою українців одне одного. І я переконана, що ми всі разом рухаємось до перемоги.

Саме дружба була цього дня на першому місці. Не випадково з чотирьох команд-учасниць дві називались саме «Дружба», а сам фестиваль відбувався на однойменному стадіоні у місті Березань на Київщині. І що цікаво, ця дружба не зіпсувала гостроти гри. Юні футболісти показали майстерність, яка, подекуди, просто вражала. І хоч призи – кубки, медалі і грамоти – усі команди отримали однакові, боротьба на полях точилася безкомпромісна. Після того, як були відіграні всі матчі, діти звернулись з теплими словами підтримки бійцям Збройних сил України – ще одна особливість цьогорічного Міжнародного дня захисту дітей.

Окремо цього дня для дітей та їхніх батьків відбувся майстер-клас з виготовлення оригінальних поробок з бісеру, які також відправляться українським захисникам у якості оберегів. Паралельно організатори фестивалю – благодійний фонд «Баришівська зернова компанія» та благодійна організація «Фонд громади Березані» – оголосили про початок збору коштів для потреб Захисників України. Про результати цієї акції буде прозвітовано окремо.

Контактна інформація

  • +380503329881
  • Шевченків Шлях 268
    м. Березань
    Київська обл
    Україна
    07540

    Карта »