У Михайлівській громаді відкрили після ремонту ФАП

25 Сер 2022

Навіть у війну, у економічну кризу завжди є місце хорошим, добрим явищам. Більше того – у війну вони цінніші і яскравіші. У Михайлівці Драбівської ОТГ на Черкащині після ремонту відкрили фельдшерсько-акушерський пункт. Реалізація проекту розпочалась на початку 2022 року. Були побоювання, що війна цю роботу припинить. Та Баришівська зернова компанія, яка забезпечила втілення ініціативи, підтвердила, що є надійним партнером громад.

Віктор Безсмертний, генеральний директор Баришівської зернової компанії Grain Alliance

  • Інвестори Баришівської зернової компанії прихильні до ідеї розвитку громад. Діяльність підприємства побудована таким чином, щоб левова частку прибутку залишалась на розвиток територій, де ми господарюємо. Ці десять років, коли ми спільно з вами працюємо, власники підприємства не забирали прибуток, залишали його для розвитку України. І цього року, коли почалася війна інвестори Grain Alliance знову віддали зароблені кошти на потреби української компанії, на потреби громад, на потреби пайовиків.

Окрім ремонту приміщення, до нового ФАПу провели сучасну систему водовідведення і водопостачання.

Яна Дністрянська, директора благодійного фонду «Баришівська зернова компанія»

  • У мене саме зараз гостюють родичі із Західної України. Ми часто говоримо про діяльність фонду. І от сьогодні я збиралась на відкриття, і вони мене запитали, куди я їду. Я пояснила, що відкриваємо ФАП у селі, якого місцеві мешканці дуже потребували. Родичі здивувались, кажуть – у нас у селах заклади охорони здоров’я навпаки закривають, та ще й у війну. А тут – відкривають, ще й після ремонту. І ви знаєте, я в чергове відчула гордість за нас з вами, за те, що ми стали частинкою чогось значного і важливого. За те, що працюю у Баришівській зерновій компанії.

Усім мешканцям михайлівської громади – міцного здоров’я і усіляких гараздів. Якщо ж проблеми з самопочуттям – то у новому ФАПі вам нададуть якісну допомогу. Завдяки співпраці і об’єднанню зусиль. Завдяки Баришівській зерновій компанії.

Контактна інформація

  • +380503329881
  • Шевченків Шлях 268
    м. Березань
    Київська обл
    Україна
    07540

    Карта »