Участь кожного – для збереження життя

5 Бер 2019

5 березня у Баришивській медичній амбулаторії відбулась благодійна акція по збору донорської крові. Вже в сьоме її проводили за безпосереднього сприяння Національного інституту серцево-судинної хірургії імені Миколи Амосова. Зібрану кров використають для надання кардіохірургічної допомоги дітям-сиротам, дітям перших років життя, одиноким матерям, пораненим учасникам і ветеранам АТО і ООС. «І на сьогодні маємо дуже високу увагу до цієї акції мешканців Баришівки і району», – констатує головний лікар КНП Баришівська ЦРЛ Галина Буняк.

  • У акції взяли участь представники управлінь Національної поліції, МНС, медпрацівники. І з року в рік активність людей росте. Багато хоче допомогти розуміючи – здана кров може врятувати комусь життя, – говорить Галина Буняк.

До акції приєднались і працівники Баришівської зернової компанії. Так юристконсульт із земельних питань Валентина Скибенко кров здає уже не вперше. Говорить – її ініціативу підтримують рідні і близькі люди.

  • Я підтримую цю акцію з перших днів, здаю кров уже сьомий раз. Дуже приємно бути причетною до ініціативи, яка може врятувати життя. І ще треба показати людям, що немає дрібних добрих справ. Що добро може робити кожен. Було б бажання, – ділиться Валентина Скибенко.

Цього дня усі донори, за бажанням, могли отримати безкоштовну кваліфіковану консультацію кардіолога Національного інституту серцево-судинної хірургії імені Миколи Амосова та пройти дослідження на ехокардіографі. І звичайно ж, традиційне пригощання для донорів – солодкий чай, бутерброди і червоне вино.

Контактна інформація

  • +380503329881
  • Шевченків Шлях 268
    м. Березань
    Київська обл
    Україна
    07540

    Карта »