Сільській освіті – належну підтримку

17 Вер 2019

Фойє Харсіцької ЗОШ І-ІІ ступенів зустрічає гостей портретами та погруддям земляка, славетного філософа Григорія Сковороди. І не випадково у школі з особливою пошаною ставляться до історії рідного краю. «Хоч у нас учнів і не багато, але виховуємо їх у дусі патріотизму – так визначаємо місію закладу», – говорить директор Харсіцької школи Світлана Кір’янова.

  • Наша школа – невеличка, у ній навчається 44 учня. Але навчальний заклад потребує чималих вкладень в матеріально-технічну базу. І в цьому маємо неоціненну підтримку Баришівської зернової компанії Grain Alliance. Кожного року впродовж 9 років підприємство допомагає нашій школі. Так, за сприяння компанії замінили вікна у всіх класах початкової ланки та в 7-му класі. Також допомогли у виготовленні технічної документації для реконструкції вузла обліку газу у шкільній котельні, – говорить керівник закладу.

Інший дарунок благодійного фонду «Баришівська зернова компанія» учням Харсіцької школи – мультимедійний проектор – допомагає вчителям проводити уроками за сучасними освітніми технологіями. До всього, Баришівська зернова компанія допомагає закладу з вирішенням нагальних проблем. В шкільній їдальні за підтримки компанії з’явилось нове обладнання, а у класах – нові меблі.

  • Благодійний фонд «Баришівська зернова компанія» подарував школі нову електродуховку, і нові меблі для навчальних класів. Дуже добре, що агробізнес у нас підтримує маленькі школи у сільській місцевості, в – вважає Світлана Кір’янова.

Контактна інформація

  • +380503329881
  • Шевченків Шлях 268
    м. Березань
    Київська обл
    Україна
    07540

    Карта »