Реальна допомога у тяжкі і відповідальні часи

13 Кві 2021

Фахівці амбулаторії села Овсюки Гребінківської ОТГ наприкінці минулого року отримали серйозну підтримку у боротьбі з COVID-19 у сільській місцевості. У грудні президент Баришівської зернової компанії Євгеній Радовенюк передав медичному закладу дефіцитний і популярний апарат – кисневий концентратор OLV-10 німецького виробництва. Чи поміг новий прилад селянам? Відповідь на це запитання ми отримали від самих мешканців села Овсюки Гребінківського ОТГ.

Тетяна Дереза, мешканка села Овсюки, Гребінківська ОТГ

  • Просто чудові враження від користування концентратором. Я тяжко хворію на бронхіт. Бувають моменти, що кашель такий – просто задихаюсь. Моя лікар дізналась, що у нашій амбулаторії є концентратор, і призначила цю процедуру. І вже на третьому прийому був чудовий результат, дихати і досі набагато легше. Дякуємо дуже за такий апарат.

Іван Шевченко з Овсюків також на собі випробував дієвість нового апарату. Сатурація у чоловіка періодично знижується, тиск, натомість, підвищується. Після користування ж концентратором, говорить Іван Григорович, одразу наступає покращення.

Іван Шевченко, мешканець села Овсюки, Гребінківська ОТГ

  • Чудова штука, цей апарат. Як подихаєш – аж груди неначе розпирає від сили. У голові одразу ясніше, сил додається. Дуже дякує за апарат, нікуди від нас його не забирайте. Він дуже помагає селянам.

Надія Шевченко, працівниця АЗПСМ села Овсюки, Гребінківська ОТГ

  • Цей чудовий апарат став просто незамінний у нашій роботі. Він уже допоміг багатьом людям, які перехворіли на коронавірус, ОРВІ, які мають серцеві захворювання, анемії. Ще не було жодного нашого пацієнта, яким би не був задоволений тим ефектом, який забезпечує концентратор. Щиро вдячні компанії за таку чудову допомогу!

Баришівська зернова компанія з перших днів допомагає сільським громадам боротись з наслідками COVID-19. Та головну допомогу у цій ситуацій може надати кожен з нас. Якнайчастіше мийте руки, дотримуйтесь маскового режиму та дистанції – збережіть здоров’я і життя для себе, своїх рідних і близьких!

Контактна інформація

  • +380503329881
  • Шевченків Шлях 268
    м. Березань
    Київська обл
    Україна
    07540

    Карта »