Про безпеку – з перших днів навчального року

3 Вер 2021

Перший день осені для юних українців завжди особливий, хвилюючий. Після літніх канікул вони повертаються до навчання, новий рік цікавого життя з новими і старими друзями. У Садівській школі Березанської об’єднаної територіальної громади 1 вересня особливе ще й з інших причин. Найперше – це юне поповнення, яке щороку особливе, зі своїми маленькими переживаннями і великими талантами.

Та найголовніший сюприз з’явився у школі ще влітку. Заклад став одним із учасників програми «Безпека», який реалізовувався Баришівською зерновою компанією спільно з партнерами у низці навчальних закладів Київщини. За програмою, у громадах відновили пішохідні переходи, дорожні розмітку і знаки, а в школах установили системи відеоспостереження для контролю безпеки на території.

Оксана Ляшенко, директорка Садівської ЗОШ, Київщина

  • Проект «Безпека» надзвичайно важливий для нашої громади. І оновлена розмітка на дорогах, оновлені дорожні знаки. І системи відеоспостереження у школах, і світловидбивні елементи для кожного учня. Всі ці складові допомагають нам реалізувати вищий рівень безпеки для наших дітей. Ми це добре розуміємо, опікуємося умовами навчання учнів у школах. Тому наш заклад одни з перших приєднався до реалізації проекту «Безпека».

Дмитро Насташевський, староста Садівського округу, Березанська ОТГ, Київщина

  • Це прекрасно, коли у сільській місцевості реалізовуються такі хороші проекти, є господарства, яким не байдуже безпека дітей у селах. Тому ми дуже вдячні Баришівській зерновій компанії за проект «Безпека» і сподіваємось на подальшу плідну співпрацю у питанні розвитку громади.

Першого ж вересня усі учні Садівської школи отримали подарунки за наступним кроком проекту «Безпека» в – їх забезпечили світловідбивними елементами, які допоможуть краще ідентифікувати дітей на дорогах, особливо у темну пору доби. Координатори проекту «Безпека» розглядають можливість продовження програми з розширенням на інші території, де працює Баришівська зернова компанія.

Контактна інформація

  • +380503329881
  • Шевченків Шлях 268
    м. Березань
    Київська обл
    Україна
    07540

    Карта »