Подарунки до дня народження школи зі 140 річною історією

5 Січ 2022

Про цей освітній заклад добре знають не лише на Полтавщині, а й в Україні. Її новозбудоване приміщення відкривав другий президент України Леонід Кучма. Наприкінці грудня опорний навчальний заклад «Калайдинцівська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів» відзначає одразу дві ювілейні дати. З неї у селі починався освітній процес 140 років тому.  До всього двадцять років тому заклад почав працювати у новозбудованому приміщенні. Гості на дні народження – природнє явище. З теплими приємними побажаннями і високою оцінкою роботи закладу.

Олександр Біленький, голова Полтавської обласної ради

  • Коли у школі з’являються нові класи типу Ейнштейн, коли у школі з’являється нове обладнання, то ми вважаємо себе частинкою цих новацій, шкільних нововведень – і від цього дуже радіємо. Тому що діти і вчителі – це перспектива нашої країни, нашої держави, і ті чудові люди, які цю перспективу для нас виховують.

Не лише теплі слова, а й подарунки від щирого серця – також важлива атмосфера свята. Давній друг закладу, Баришівська зернова компанія, вже традиційно виступила з ініціативою допомогти школі. Адже підтримка саме освітніх закладів – один з незмінних пріоритетів роботи благодійного фонду компанії.

Віктор Безсмертний, генеральний директор Баришівської зернової компанії

  • Баришівська зернова компанія упродовж 20 років не стояла осторонь життя і проблем Калайдинцівської школи. Ми надавали найрізноманітнішу допомогу, реалізували не один благодійний проект. І до новорічно-різдвяних свят ми також зробили закладові подарунок – нову звукову апаратуру. Сподіваємось, вона стане у нагоді юним талантам, яких у школі дуже багато.

Допомога і підтримка – це справа не одного дня, хай він навіть і день народження. «Разом з компанією ми реалізували величезну кількість благодійних проектів, які стосувались найболючіших проблем школи», – говорить Сергій Мисник, який очолює заклад уже майже сорок років.

Сергій Мисник, директор ОЗ «Калайдинцівська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів ім. Ф.Д. Рубцова»

  • Баришівська зернова компанія для нас у ролі хрещених батьків. Які від нас запити чи питання є – завжди допомагають. Це і в питаннях подарунків для учнів до різноманітних свят, це і питання ремонтів приміщень і взагалі зміцнення матеріальної бази, і у проведення мистецьких заходів у закладі. Сьогоднішній подарунок, аудіо апаратура, стане нам дуже у нагоді при проведенні масових заходів.

Приклади доброзичливості і взаємоповаги. На тлі криз і війни все гостріше помічається дефіцит цих явищ у нашому житті. Тому саме доброзичливість і взаємоповага – це ще один подарунок від Баришівської зернової компанії. Передноворічний, для всіх громад, для всієї України. Щоб у новому році ми по новому помічали тих, хто творить добрі справи.

Контактна інформація

  • +380503329881
  • Шевченків Шлях 268
    м. Березань
    Київська обл
    Україна
    07540

    Карта »