Особлива освітня програма – вивчати і знати історію рідного край

9 Вер 2019

Калайдинцівська ЗОШ І-ІІІ ступенів імені Ф.Д. Рубцова, що на Полтавщині, – заклад особливий. Школа має цікаву спеціалізацію – дослідження історії рідного краю.

  • Одним із завдань нашої школи є учні мають пізнати історію рідного краю. Тому у закладі працює 4 краєзнавчо-пошукові загони. Наша робота вже має чимало успіхів, для експонатів у школі створили історико-краєзнавчий музей. Та за спеціалізацією ми не забуваєм про загаль ноосвітні потреби – заклад укомплектований усім необхідним сучасним забезпеченням,  – говорить директор школи, Заслужений вчитель України Сергій Мисник.

Підтримка прогресивних освітніх закладів саме у сільській місцевості – один з пріоритетних напрямків діяльності Баришівської зернової компанії Grain Alliance. Не випадково підприємство вже більше 10 років допомагає Калайдинцівській ЗОШ.

  • У школі оновлено приміщення кабінетів історії, української мови, літератури, географії тощо. Також допомагали нам в ремонтах вікон і шкільних приміщень. Благодійний фонд «Баришівська зернова компанія» подарував нове сценічного вбрання для актової зали. Крім цього, вручали нам і оргтехніку. Вже гарною традицією стало відзначення найкращих учнів школи. Дуже добре, що у сільській місцевості працює відповідальна компанія, небайдужа до проблем розвитку наших дітей,- зазначає Сергій Мисник.
  • Прекрасна школа, оновлені сучасні класи. Вчителі – висококваліфіковані і компетентні. У школі панує доброзичлива демократична навчальна атмосфера. Всі учні тут – як одна велика дружня сім’я. Аби в кожному українському селі була така сучасна школа! – говорить мама учнів школи Яна Попович.

У  пані Яни донька Анастасія вже чотири роки тут навчається у Калайденцівській ЗОШ – перевелась з Лубенської школи. У цьому році до 1 класу до Калайдинців пішов і меншого сина Нікіту. Усього ж у школі навчається 187 учнів з 8 населених пунктів. До опорної школи учнів підвозять два автобуси.

Контактна інформація

  • +380503329881
  • Шевченків Шлях 268
    м. Березань
    Київська обл
    Україна
    07540

    Карта »