Конкретна допомога підопічним селам – пріоритет у роботі Баришівської зернової компанії

19 Бер 2019

У селах Хрещате і Гальчин, що у Козелецькому регіоні Чернігівської області, Баришівська зернова компанія Grain Alliance орендує землі з 2008 року. Села входять до Хрещатенської сільської ради. У Баришівській зерновій компанії  керуються принципом: працювати в селі – означає жити проблемами людей, а відтак спільно їх вирішувати. Упорядкування об’єктів інфраструктури, допомога у організації свят, програми індивідуальної допомоги селянам – неповний перелік напрямків підтримки компанії для громади.

  • Раніше, у зимовий період, розчищання вулиць у селах було для нас «болючою» темою, адже власної техніки у сільській раді немає. Щоб розчищати хоча б центральні наші вулиці, ми змушені були наймати техніку місцевого фермера, а це чималі витрати для сільського бюджету. А трактори Баришівської зернової компанії безкоштовно розчищають не лише центральні вулиці наших сіл, а й невеличкі вулички. Ремонт доріг – це ще одна наша наболіла тема, бо потребує значних фінансових витрат. Баришівська зернова компанія кожного року проводить ямковий ремонт доріг у наших селах, бувало, що й два рази на рік – навесні та восени, – говорить сільський голова Наталія Бокач.

Дитячий майданчик у селі Хрещатому – неподалік центральної вулиці, це досить пожвавлений автомобільний рух. Піклуючись про безпеку дітей, за сприяння Благодійного фонду «Баришівська зернова компанія» навколо майданчика збудували бетонну огорожу.

До всього, Благодійний фонд Баришівської зернової компанії допомагає відремонтувати пам’ятники і обеліски у підопічних селах. А ще бере активну участь  в організації святкування 8 і 9 травня та Дня села.

  • Дуже добре, що не забувають про наших ветеранів. Кожного року до Дня Перемоги їм надають подарункові набори. А до пам’ятних дат вручають ще і людям похилого віку, і людям з інвалідністю. До новорічних свят вже багато років усі наші діти – і дошкільнята, і учні школи – мають подарунки. Щиро дякуємо за увагу до людей! – ділиться Наталія Бокач.

Контактна інформація

  • +380503329881
  • Шевченків Шлях 268
    м. Березань
    Київська обл
    Україна
    07540

    Карта »