З увагою до потреб громади

16 Вер 2019

Бирлівка на Черкащині – невелике козацьке село, що має давню історію з 18 століття, і цікаву назву – від першого поселенця і власника козака Бирла. Сьогодні на території Бирлівської сільської ради мешкає 1500 жителів. Як і в усіх українських селах, громада займається впорядкуванням території, забезпеченням матеріально-технічними засобами соціальних закладів. Як і скрізь, у невеликому селі –  обмежений бюджет. З 2015 року у вирішенні проблем громаді, як соціально відповідальне підприємство, допомагає Баришівська зернова компанія Grain Alliance.

Допомога закладам охорони здоров’я у сільській місцевості – пріоритетний напрямок у роботі Благодійного фонду «Баришівської зернової компанії». Зокрема, Бирлівській амбулаторії загальної практики сімейної медицини фонд подарував меблі. Крім цього, надав глюкометр для вимірювання рівня цукру у крові і тест-смужки до нього. А ще  підприємство допомагає громаді в упорядкуванні території.

  • Разом з Баришівською зерновою компанією облагороджуємо наші села, а саме: встановили бетонний паркан на території села Перше Травня, що підпорядковане Бирлівській сільській раді. Місцеві мешканці дуже задоволені, бо довго чекали на опорядження цієї місцини. Також кожного літа техніка компанії обкошує узбіччя доріг, а взимку нам розчищають вулиці від снігу. Аби всі підприємства, що господарюють в селі, так допомагали, як Баришівська зернова компанія, – підкреслює сільський голова.

Контактна інформація

  • +380503329881
  • Шевченків Шлях 268
    м. Березань
    Київська обл
    Україна
    07540

    Карта »