Дієва допомога, яка реально працює

22 Вер 2022

За війною в Україні якось призабулася біда, яка тримала у напруженні світ у 2021 році. А тим часом статистика фіксує постійне зростання кількості інфікованих на COVID-19. В деяких регіонах України кількість нових випадків збільшується на 30-40% щодоби, подекуди серйозно говорять про відновлення карантинних заходів. У цій ситуації особливо нагадали про себе благодійні проекти, які у селах реалізовувала Баришівська зернова компанія. Позаминулого року амбулаторія у селі Драбівці на Черкащині отримала кисневий концентратор OLV-10 імпортного виробництва. За увесь час роботи, і в нових реаліях лікарі констатують – послуги апарату мають попит.

Микола Казновецький, завідувач АЗПСМ села Драбівці, Черкащина

  • Спочатку я був налаштований досить скептичного до питання потрібності цього апарату, думав, він нам буде не потрібним. Але з часом, як загострилася ситуація і захворюваністю на COVID-19, я кардинально змінив свою думку. Апарат постійно затребуваний, ним широко користуються наші пацієнти. Головна його перевага – мобільність, ним ми можемо надати допомогу з виїздом до людини додому.

Ще раніше амбулаторію, за програмою підтримки сільських закладів охорони здоров’я, коштом благодійного фонду «Баришівська зернова компанія» забезпечено медичним обладнанням. Серед іншого заклад у Драбівцях отримав кардіограф і нібулайзер для проведення інгаляцій.

Контактна інформація

  • +380503329881
  • Шевченків Шлях 268
    м. Березань
    Київська обл
    Україна
    07540

    Карта »