Допомога у найскладніший час тим, хто цього потребує

3 Лют 2023

Чернігівщина у числі регіонів, які найбільше постраждали у перші дні війни в Україні. Зруйновані об’єкти інфраструктури, житла, сплюндровані людські долі – це все результати «братньої допомоги» сусідів. Долати ці наслідки Баришівська зернова компанії допомагає громадам вже майже рік. І цей приклад – чергове тому підтвердження. Це модульне містечко у селі Красне на Чернігівщині зводиться у співпраці з Баришівською зерновою компанією, підприємство виділили чималу суму на будівельні матеріали.

Віталія Артюх, староста Краснянського округу, Іванівської ОТГ, Чернігівщина

  • У нашому старостаті 36 людських хат було повністю зруйновано. Взагалі у всій об’єднаній територіальній громаді зруйновано більше 200 житлових будинків. Це велика проблема, адже без житла залишились наші земляки, у багатьох випадках – з малими дітьми. І ми дуже раді, що разом з нашими давніми друзями, Баришівською зерновою компанією, можемо реалізовувати такі потрібні сьогодні проекти. Ми плануємо, що вже у лютому модульне містечко прийме до себе перших мешканців.

Сьогодні уже кілька родин села Красне зробили запити на переселення до модульного містечка. У будиночках вже збирають меблі, майстри підводять до блоків комунікаційні системи. Містечко буде забезпечене потужним генератором. Продовжуємо допомагати громадам долати наслідки війни!

Контактна інформація

  • +380503329881
  • Шевченків Шлях 268
    м. Березань
    Київська обл
    Україна
    07540

    Карта »