Відсвяткували день народження Драбівцівської громади

15 Лип 2019

Люди і минувшина – те, чим унікальне село Драбівці на Черкащині. І якщо особливостями людських характерів може похвалитися чи не кожна українська громада, то вже у питанні історії у Драбівцях є свої окраси. Одна з них – дерев’яна Свято-Троїцька церква XVIII століття – збереглася і далі милує око зусиллями місцевої громади. Ще одне підтвердження того, що пильно бережуть свої культурні надбання у селі. Тому і День народження Драбівців – справжнє свято народної творчості. Якщо ж додати до нього виступи українських естрадних зірок Мар’яна Гаденка і Анатолія Демчука – вийде щира і добра атмосфера дружби.

  • Я 14 працюю сільським головою. І щороку ми намагаємось відсвяткувати народини громади цікаво для мешканців, і для гостей. Важко було б організувати щось подібне без підтримки наших давніх партнерів – Баришівської зернової компанії Grain Alliance, яка працює у громаді з 2000 року, – розповідає Драбівцівський сільський голова Олександр Герасименко.

День народження – завжди приємні привітання і побажання від друзів. Разом з громадою цього дня святкували генеральний директор ТОВ «Баришівської зернової компанії» Віктор Безсмертний і керівник регіону «Південь» компанії Роман Шпак.

  • За 20 років нашої роботи у громаді реалізовано багато соціальних проектів. Ми стабільне та ефективне підприємство, і далі створюємо робочі місця, платимо податки у громади, стабільно виплачуємо зарплати працівника, забезпечуємо плату за паї. Добропорядне сусідство і дружба з громадами, де ми працюємо – основа нашої діяльності. А у цей святковий день бажаємо кожному мешканцеві драбівецької громади міцного здоров’я, наснаги, благополуччя, миру і спокою, – сказав у своєму вітальному слові генеральний директор ТОВ «Баришівська зернова компанія» Віктор Безсмертний.
  • Справедливо назвати Баришівську зернову компанію давнім другом громади. Підприємство виплачує високий процент орендної плати за паї – 12%. Відоме своєю благодійною діяльністю у медичній, освітній, культурній галузях. Наприклад, спільно з сільським бюджетом, у нашій школі і амбулаторії замінили всі вікна, відремонтували  глядацький зал в будинку культури, придбали нове медичне обладнання і подарували автомобіль для амбулаторії, – згадує Олександр Герасименко.

До хорошого настрою від концерту – традиційний вже козацький куліш. Для найменших же мешканців громади – розважальні атракціони з повітряними кульками.

Контактна інформація

  • +380503329881
  • Шевченків Шлях 268
    м. Березань
    Київська обл
    Україна
    07540

    Карта »