Баришівська зернова компанія підтримує особливу школу на Черкащині

22 Сер 2019

Це не проста школа зі світлими класами, галасливими учнями, мудрими вчителями. Драбівецький НВК на Черкащині – школа здоров’я. Основи збереження здоров’я і гігієни, прищеплення корисних звичок – лиш деякі елементи, на яких будується навчальна програма. Зокрема тут активно використовують арома- і фітотерапію, музичну терапію, для школярів працює масажний кабінет. До всього кожен учень має паспорт здоров’я.

  • Головний результат, який ми маємо – це здоров’я наших вихованців. У закладі навчається 103 школярі і ще 25 дітей ходять до дитячого садочка. Усі наші вихованці – з Драбівців та сусідніх сіл Маркизівка і Сеньківці. Природньо, що матеріальне забезпечення нашого специфічного закладу питання досить гостре. Адже по наші освітній програмі підвищені вимоги до умов, в яких навчаються діти. Важко було б їх дотримуватись без допомоги, – говорить заступник директора з навчально-виховної роботи Драбівецького НВК Галина Охріменко.

Підтримка прогресивних освітніх закладів саме у сільській місцевості – один з наріжних каменів діяльності Баришівської зернової компанії Grain Alliance. Не випадково благодійний фонд компанії вже четвертий рік допомагає Драбівецькому НВК.

  • За всі роки співпраці компанія вклала у розвиток наших дітей чимало коштів. Для прикладу лише у 2012-му році спільними зусиллями громади і агропідприємства замінио усі 111 вікон на енергозберігаючі, встановили 12 нових вхідних дверей. Добре, що у нашому селі є таке підприємство, яке дбає про наших дітей, – розповідає Галина Охріменко.

До всього, за підтримки благодійного фонду «Баришівська зернова компанія», у школі реалізується науково-педагогічний проект «Інтелект України». За ним діти з першого класу забезпечуються особливою навчальною літературою і роздатковими матеріалами, а викладачі – методичними посібниками.  Проект пішов уже на третій рік реалізації, у планах довести дітей за спеціальною методикою до 11 класу.

Контактна інформація

  • +380503329881
  • Шевченків Шлях 268
    м. Березань
    Київська обл
    Україна
    07540

    Карта »