Баришівська зернова компанія забезпечила теплом пацієнтів сільської амбулаторії

2 Лют 2021

Морозна, снігова погода, підвищення тарифів на газ знову і знову нагадують усім про гостру проблему теплопостачання, особливо, у сільських соціальних закладах. Зокрема, і у цьому напрямку продовжує свою роботу благодійний фонд «Баришівська зернова компанія». Так, початок 2021 року для амбулаторії загальної практики сімейної медицини у селі Ждани розпочався у теплі і комфорті – Баришівська зернова компанія забезпечила придбання котла теплопостачання для закладу.

Наталія Пономаренко, староста села Ждани, Сенчанська ОТГ, Миргородський район

  • Опалення у цьому закладі для нас було вкрай великою проблемою. Звідки взяти гроші невеликому селу, щоб відновити теплопостачання у амбулаторії? А тим часом зима, морози і тарифи на газ довали своїх проблем. Тому ми дуже вдячні Баришівській зерновій компанії за цей чудовий подарунок громаді. Сподіваємось на подальшу плідну співпрацю.

До цього нововведення жданівська амбулаторія була повністю відрізана від газового теплопостачання. У великому двоповерховому приміщенні опалювалось за допомогою електрообігрівачів всього два лікарських кабінети. У амбулаторії не приймали ніякі фахівці, окрім сімейних лікарів, не працював стоматологічний кабінет.

Василь Стасовський, директор регіону «Північна Полтавщина» Баришівської зернової компанії, депутат Полтавської обласної ради

  • Баришівська зернова компанія виступила ініціатором виділення коштів на новий котел для амбулаторії. Ми розуміли, що попереду зима, і в умовах нового територіального устрою та економічних реаліях можуть бути значні проблеми із забезпеченням теплом амбулаторії. Тому за нашої ініціативи ми не лише придбали твердопаливний котел, а й почали забезпечувати амбулаторію пальним. Переконаний – без дурного протистояння одне з одним, об’єднуючись, а не сварячись, ми зможемо зробити ще багато для наших громад. А Баришівська зернова компанія завжди готова до чесної співпраці з людьми.

Це далеко не перший подібний проект, який компанія реалізувала у сільських соціальних закладах. Зокрема, за сприяння благодійного фонду «Баришівська зернова компанія», повністю відремонтували систему теплопостачання у Центрі місцевої активності села Драбівці на Черкащині, придбали котел для потреб соціальних закладів села Смолянка на Чернігівщині.

Контактна інформація

  • +380503329881
  • Шевченків Шлях 268
    м. Березань
    Київська обл
    Україна
    07540

    Карта »